Închide meniul

Ce putea să facă Gigi Becali în timp ce FCSB era umilită de Silkeborg: „De la 3-0 nu m-am mai uitat și când m-am întors era 5-0!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 octombrie 2022, 20:02

Ce putea să facă Gigi Becali în timp ce FCSB era umilită de Silkeborg: „De la 3-0 nu m-am mai uitat și când m-am întors era 5-0!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce facea în timp ce FCSB era umilită în meciul retur cu Silkeborg, din Conference League. Patronul roș-albaștrilor nici măcar n-a privit partida până la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut 0-5 în Danemarca și a repetat „isprava” și pe Arena Națională. A fost 0-10 la general pentru Silkeborg.

Ce făcea Gigi Becali în timp ce FCSB era umilită de Silkeborg

Gigi Becali a închis televizorul în timpul celui de-al doilea meci cu Silkeborg, la 3-0 pentru danezi. Latifundiarul din Pipera a mers între timp să servească masa. Când s-a întors, echipa lui mai încasase două goluri.

„De meciul ăla vreau să uit (n.r. returul cu Silkeborg). Nu m-am mai uitat. De la 3-0 nu m-am mai uitat. M-am dus prin bucătărie să mânănc ceva, cutare… şi când am revenit era 5-0. M-am dus în bucătărie şi când m-am întors era 5-0, da… Dar nu mai vreau să vorbesc, pentru că asta se uită”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Gigi Becali susţine că Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB

Gigi Becali susţine că Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB. Chiar dacă nu a specificat momentul în care l-a convins pe antrenor să rămână, probabil că decizia lui Dică a venit după eşecurile usturătoare cu Silkeborg.

Reclamă

”Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. – FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici.

Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a termninat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg

Toni Petrea a fost șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă rușinos de danezi, cu 0-5, atât în tur, cât și în retur, iar situația de la clubul lui Gigi Becali este din ce în ce mai tensionată.

Reclamă 4 / 0/3

Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică să repare jocul FCSB-ului în următoarele „4-5 meciuri”, altfel va fi dat afară de la echipă.

„Am văzut meciul FCSB-ului, nu e plăcut pentru nimeni, chiar dacă nu ești fan, să vezi asemenea rezultat, dar cred că au puterea și valoarea să treacă peste acest rezultat. Eu cred că vor juca în play-off, mai sunt multe meciuri, multe puncte”, a spus Toni Petrea, potrivit Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și