Închide meniul

Gigi Becali anunţă că Nicolae Dică a vrut să-şi dea demisia de la FCSB! Decizia imediată luată de patron

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 octombrie 2022, 15:05 / Actualizat: 17 octombrie 2022, 16:44

Gigi Becali anunţă că Nicolae Dică a vrut să-şi dea demisia de la FCSB! Decizia imediată luată de patron

Nicolae Dică, FCSB

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali susţine că Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB. Chiar dacă nu a specificat momentul în care l-a convins pe antrenor să rămână, probabil că decizia lui Dică a venit după eşecurile usturătoare cu Silkeborg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu a vrut să audă de demisie, mai ales că decizia de a odihni jucătorii în grupele Conference League i-a aparţinut. Presiunea rămâne pe umerii lui Dică. Orice pas greşit în Liga 1 poate duce la demisie.

Gigi Becali susţine că Nicolae Dică a vrut să îşi dea demisia de la FCSB

”Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. – FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici.

Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a termninat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Nicolae Dică: „Demisia mi-o dau când cred”

Dică este antrenorul de la FCSB cu cele mai usturătoare eşecuri din istorie. Fostul mijlocaş „şi-a trecut în cont” patru meciuri europene în care a încasat câte cinci goluri: cele două dueluri cu Silkeborg, 1-5 cu Lazio şi 1-5 cu Sporting.

Reclamă

Chiar şi aşa, Dică a avut o replică acidă pentru contestatari, care i-au cerut demisia după 0-10 la general cu Silkeborg. „Dicanio” nu crede că e momentul să plece de la echipa lui Gigi Becali.

„Acesta este scopul meu. Să mă gândesc ceea ce voi face mâine, poimâine, nu ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ce a fost, s-a dus! Demiterea mi-o dau când cred eu că e.

Când cred eu că trebuie să îmi dau demisia, atunci mi-o dau. Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vedem la ce concluzie ajungem”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă, înainte de FCSB – UTA 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și