Închide meniul

Ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League! Mihai Rotaru i-a stabilit viitorul lui Costel Gâlcă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 11:11

Reclamă
Ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League! Mihai Rotaru i-a stabilit viitorul lui Costel Gâlcă

Mihai Rotaru a anunţat ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă

Mihai Rotaru a dezvăluit ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League. Patronul oltenilor a tras concluziile, după ce trupa din Bănie a fost eliminată de Maribor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a învins-o pe Maribor cu 3-2, în retur, însă a fost eliminată graţie victoriei din tur a slovenilor, cu scorul de 2-0.

Mihai Rotaru a anunţat ce urmează la Universitatea Craiova, după eliminarea din Conference League

Mihai Rotaru a transmis că echipa sa se va concentra pe campionat şi pe Cupa României, după eliminarea din Europa. Acesta a subliniat că ar fi fost dispus, înaintea dublei cu Maribor, să renunţe la calificare, pentru a câştiga campionatul.

De asemenea, Rotaru a transmis că are încredere totală în Costel Gâlcă, fiind de părere că echipa calificată, din dubla Universitatea Craiova – Maribor, s-a decis în partida tur, atunci când oltenii au evoluat în inferioritate numerică mai mult de o repriză.

„Acum ne apucăm de treabă, până acum ne-am lins rănile. Am simţit că puteam mai mult, dar nu s-a văzut şi pe tabelă. Suntem supăraţi, dar trebuie să vedem ce ne-a lipsit. Am dat trei goluri, ne-am făcut datoria. Dar când luăm două goluri din out…ceea ce e trist, nu e prima dată când se întâmplă.

Reclamă
Reclamă 4

Va trage concluziile Costel Gâlcă. Partea bună e că am dominat jocul, dar rămânem acasă. Dacă acesta ar fi sacrificiul Anei lui Manole…aş da oricând o calificare în schimbul unui titlu în Bănie.

Dacă m-aţi fi întrebat înainte de meci, pierdem calificarea dar luăm campionatul, aş fi zis da! Vrem să ne câştigăm meciurile, să strângem punctele. Nu pune nimeni presiune pe nimeni, trebuie să ne pregătim pentru meciuri, pentru Cupa României. Noi trebuie să ne concentrăm pe campionat şi pe Cupa României.

(N.r. Mulţumit de Gâlcă) Da, bineînţeles, cred că a avut ghinion în aceste meciuri. Am rămas în zece, calificarea s-a jucat în tur”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League

Costel Gâlcă a oferit prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League. Antrenorul oltenilor nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă.

O mare parte din calificare s-a jucat la Maribor, unde am făcut greșeli foarte mari. În meciul retur, cel de acasă, am avut o atitudine bună, am reușit să le închidem progresia. Știam că Maribor e o echipă de posesie și se asociază foarte bine. Am reușit să facem asta. Până la urmă, în a doua repriză am și înscris, dar, la fel ca la Maribor, am luat două goluri din faze care nu anunțatau nimic, din două auturi. Am deschis terenul și, la experiența pe care o aveau jucătorii din acea zonă, puteam să facem un fault tactic. N-am făcut acest lucru și ne-au marcat două goluri.

Dezamăgirea e că am luat două goluri. Nu trebuia să primim niciunul. În acest moment, cred că atât am putut să facem. Echipa trebuie să crească de la meci la meci. Unde suferim mai mult în acest moment este pe faza defensivă.

Golul al treilea l-am marcat târziu. Am avut speranțe câteva zeci de secunde pentru o altă ocazie, am și șutat prin Bancu la poartă. Erau mulți jucători prin careu, dar au lăsat mingea să treacă. E păcat, jucătorii mei meritau mult mai mult. Am jucat contra unei echipe foarte bune și n-am putut întoarce acest rezultat”, a spus Costel Gâlcă, la conferința de presă.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:00

Momente de panică la Jocurile Olimpice 2024! O înotătoare a avut nevoie de asistenţă respiratorie după cursă

14:37

„E făcător de minuni!” Reacţia unui oficial FRF, despre revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „S-a discutat!”

14:12

România a depăşit performanţele de la Rio 2016 şi Tokyo 2020! Delegaţia tricoloră mai poate cuceri medalii la Paris

14:01

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Nu te folosi de numele meu! E lipsă de respect!”

13:53

NEWS ALERTGianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, argint la dublu vâsle feminin. A şasea medalie pentru Team România, la Jocurile Olimpice

13:50

Donna Vekic s-a calificat în finala Jocurilor Olimpice 2024! Parcurs uluitor al jucătoarei care voia să se retragă acum 2 luni

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și