Închide meniul

CFR Cluj, umilită de Inter Escaldes în prima repriză! Cifrele dezastruoase ale formației lui Dan Petrescu

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 19:00

Reclamă
CFR Cluj, umilită de Inter Escaldes în prima repriză! Cifrele dezastruoase ale formației lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, reacţie nervoasă / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj a fost umilită de Inter Escaldes în prima repriză a meciului retur din Andorra, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Cristi Bălgrădean a comis o eroare uriașă, în urma căreia formația semi-profesionistă a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu a fost depășită complet de micuța Inter Escaldes în prima repriză a partidei din preliminariile Conference League.

CFR Cluj, umilită de Inter Escaldes în prima repriză

În minutul 21, Bălgrădean a ieșit pe sub minge la o aruncare lungă venită din out de margine, în careul ardelenilor.

Portarul campioanei României a ieșit la marginea careului mic în încercarea de a boxa, dar a ratat complet întâlnirea cu balonul. Mingea a ajuns cu noroc la Angel de la Torre, care a reluat din voleu către poarta rămasă goală. Pe traiectorie s-a aflat Genis Soldevilla, care a pus capul și a trimis în plasă.

Inter Escaldes - CFR Cluj
Inter Escaldes – CFR Cluj / Youtube CFR Cluj

Ulterior, formația semi-profesionistă din Andorra și-a mai creat câteva ocazii periculoase, cu centrări venite din marginea careului.

Reclamă
Reclamă 4

De cealaltă parte, campioana României a fost extrem de modestă pe faza ofensivă. Ardelenii n-au reușit să trimită vreun șut pe spațiul porții, în timp ce andorrezii au expediat 4.

8-7 este și raportul șuturilor, per total, în favoarea lui Inter Escaldes, în prima repriză. Cristi Bălgrădean a avut 3 intervenții la șuturile adversarilor, în timp ce portarul gazdelor n-a avut nimic de apărat în prima parte.

Dan Petrescu, nemulţumit după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

CFR Cluj nu a avut milă de Inter Escaldes şi a câştigat cu 3-0 în turul 2 din Conference League. Campionii României au făcut uitată ruşinea cu Pyunik, din preliminariile UEFA Champions League. Dan Petrescu are, în sfârşit, motive de bucurie.

Reclamă

CFR a avut o seară liniștită în Gruia. Jefte Betancor a fost omul meciului. A contribuit la 2 dintre cele 3 goluri marcate de ardeleni. Totuşi, „Bursucul” s-a declarat nemulţumit la conferinţa de presă.

„(Reporter: Calificare tranşată?) În niciun caz. Dacă îmi spuneai înainte de meci că e 3-0, eram fericit, dar la câte ocazii am avut astăzi… cred că nu a fost niciun meci, în carieră, în care echipa mea să rateze atât de mult. Foarte multe ocazii. În niciun caz nu s-a terminat. Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade, după care mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi mergem după o deplasare foarte grea la Craiova. E un meci care trebuia anulat, aşa era normal.

Aşa am crezut (n.r. după meciul cu Rapid, că s-a spart ghinionul) Aşa am crezut, dar la câte ocazii au fost azi, parcă ceva nu era bine. Având 10 ocazii mari şi dând numai 3 goluri, e clar că voiam mai mult. Portarul lor a fost inspirat, iar jucătorii noştri de atac nu au fost cei mai inspiraţi, chiar dacă toţi au jucat bine„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0.

Românul de la Inter Escaldes, Raul Feher, a comis un penalty şi a fost autorul unui autogol. Totuşi, Dan Petrescu asigură că fundaşul a făcut un meci bun.

„Din ce am văzut eu, nu m-am concentrat pe ce au făcut ei, eu zic că a jucat foarte bine. A dat tot ce a avut mai bun. Feher mi-a zis după meci: ‘La noi o să vedeţi o altă echipă, suntem pregătiţi, cunoaştem temparatura‘”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și