Închide meniul

Constantin Budescu, genial după cele două pase de gol în Farul – HJK Helsinki 2-1: „Ce mănânc?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 august 2023, 23:11

Constantin Budescu, genial după cele două pase de gol în Farul – HJK Helsinki 2-1: „Ce mănânc?!

Constantin Budescu, genial după Farul - HJK Helsinki 2-1

Constantin Budescu şi Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

Constantin Budescu a avut un discurs genial după cele două pase de gol în Farul – HJK Helsinki 2-1. Budescu a dat două pase de gol de geniu şi a ajutat-o pe Farul să câştige turul cu HJK Helsinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu arată din ce în ce mai bine după ce s-a transferat la Farul şi pare că începe să scape şi de kilogramele în plus. Budescu a avut în răspuns genial când a fost întrebat de meniul pe care îl are.

Constantin Budescu, genial după cele două pase de gol în Farul – HJK Helsinki 2-1

Budescu a vorbit şi despre şansele de calificare şi e de părere că Farul poate intra în istorie dacă va ajunge în grupele Conference League.

„Un meci frumos, ne bucurăm că am câștigat. Era mai bine dacă nu primeam acest gol, dar poate că ne-a trezit. Am mai avut ocazii să marcăm, din păcate n-am reușit. Este bine că am câștigat. Ce mănânc? Ce mâncăm cu toții pe aici, nu am un meniu special sau diferit. Am zis tot timpul că-mi place să joc pentru suporteri, de plăcere. Aici asta facem, încercăm să facem în fiecare zi la antrenament. 

Mai avem un meci, n-am câștigat nimic. Trebuie să luptăm în continuare și să jucăm la victorie în meciul de la ei. Cu siguranță am intra în istorie, ca să zic așa. Asta vrem să facem, să ne calificăm în grupe. Am avut meciuri destul de dificile, dar o calificare ar fi egală cu un campionat. Trebuie să adunăm puncte și în campionat pentru că avem destule înfrângeri”, a spus Constantin Budescu la sport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, spectacol total după Farul – HJK Helsinki 2-1

Gică Hagi, spectacol total după Farul – HJK Helsinki 2-1. Antrenorul şi patronul lui Farul a şi râs, s-a şi enervat în conferinţa de presă de după victoria contra finlandezilor.

Farul a fost condusă cu 1-0, după golul lui Toivio, din minutul 50, dar a întors rezultatul. Rivaldinho a marcat în minutul 58, iar Mihai Popescu, proaspăt introdus în teren, a adus victoria constănţenilor în minutul 82. Budescu a fost autorul assist-urilor la ambele goluri ale lui Farul.

Sunt şi fericit, dar sunt şi supărat pentru că fiecare trebuie să fie responsabil, să asculte mai mult. Tot ceea ce pregătim trebuie să se facă şi sper ca lucrurile să fie ok de acum încolo.

Reclamă 4 / 0/3

Am arătat că am avut caracter. Fiecare a dat ce a putut mai bine, din minutul 60 am jucat ce trebuia. Bineînţeles că şi cei care au intrat au făcut-o foarte bine. Cred că de asta am şi câştigat.

Cu siguranţă ne aşteaptă un meci greu (n.r: la retur). Băieţii au făcut diferenţa, i-am felicitat. Am fost fericit că am reacţionat ca o echipă mare şi într-un moment foarte dificil.

(n.r.: se enervează) Îmi dă palpitaţii? Nu învăţ eu fotbal, învăţaţi voi. Echipa a arătat că are caracter. Am jucat ce trebuie din minutul 60.

Trebuie să fim compacţi, scurţi, e de abecedar. Distanţele erau foarte mari între jucători. Trebuie să fim compacţi, scurţi, cum am fost din minutul 65.

Farul anul trecut a sufocat adversarele din minutul 1 şi aşa am luat campionatul. Sunt momente şi momente, fericirea e mare, ne bucură că am câştigat, dar sunt conştient că ne aşteaptă un meci foarte-foarte greu. E foarte important să jucăm şi ofensiv şi defensiv, fiecare are sarcinile lui. Nu o să stau eu să-l alerg, cred că am fost inspirat la pauză că l-am pus 9 fals (n.r.: pe Budescu).

Am schimbat foarte mult în timpul jocului, sistemul, poziţia jucătorilor, lucru care dezechilibrează adversarul. Cred că de asta am şi câştigat meciul. Sunt o echipă foarte bună, sunt disciplinaţi, pasează foarte bine, te mănâncă fiindcă sunt puternici.

Noi trebuia să facem jocul nostru, tranziţie negativă, ce am făcut din minutul 60.

Reclamă

Vin şi vă zic filozofia mea, nu contează cum începi, contează cum termini. Sper să câştigăm şi la ei. Mă interesează să fim o echipă puternică, să jucăm un fotbal aşa cum l-am jucat anul trecut, să fim cu picioarele pe pământ. Un campion e motivat încontinuu, asta îi transmit echipei. Ştiu că e foarte greu, neobişnuit pentru Farul, de mult timp nu s-a mai jucat aşa. În fiecare meci învăţăm ceva.

Louis o să ne ajute mult, are calitate multă. E un jucător abil, nouar, combină. Nu era just din partea mea să îl opresc (n.r.: Alibec). Plecarea lui m-a făcut să fiu mai slab, dar asta este”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă de după meciul Farul – HJK Helsinki 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și