Închide meniul

Crainicul de la stadionul Steaua, un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland: „Vă dorim vizionare plăcută”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 22:02

Reclamă
Crainicul de la stadionul Steaua, un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland: „Vă dorim vizionare plăcută

Crainicul de la stadionul Steaua, un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland

Crainicul de la stadionul Steaua, un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland:

Crainicul de la stadionul Steaua a avut un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland. Acesta a evitat să pronunţe numele echipei lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la derby-ul cu CFR Cluj. Atunci, după golul marcat de Andrea Compagno, crainicul a spus că golul a fost marcat de „roş-albaştrii”.

Crainicul de la stadionul Steaua, un nou discurs viral înaintea partidei cu Nordsjaelland

Bună seara și bine ați venit la meciul dintre roș-albaștri și Nordsjaelland. Vă urăm un călduros bun venit, în special oaspeților noștri din Danemarca. Vă rugăm să sprijiniți îndemnul UEFA la respect pentru jucători, arbitri, oficiali și suporteri. 

De asemenea, rasismul și xenofobia nu își au locul în fotbal. Vă rugăm să sprijiniți inițiativa noastră ca fotbalul să spună NU rasismului și xenofobiei.

Să ne bucurăm de meciul din această seară. Suntem aici pentru a vedea un fotbal de nivel înalt. Vă dorim vizionare plăcută!„, a fost discursul crainicului de la stadionul Steaua, conform sport.ro.

Reclamă

Fanii FCSB-ului, corteo către Ghencea pentru meciul cu Nordsjaelland

Fanii FCSB-ului au plecat în corteo, la ora 19:00, către stadionul din Ghencea, pentru duelul cu Nordsjaelland. Jandarmii s-au mobilizat, şi însoţesc miile de suporteri ai roş-albaştrilor, în drumul către arenă.

Mai multe maşini ale Jandarmeriei se aflau la stadion, cu câteva ore înainte de startul partidei. Forţele de ordine au sporit controalele, şi verifică chiar şi maşinile cu care fanii vin la stadionul din Ghencea.

Suporterii din peluza Nord au plecat în marş organizat către stadion la ora 19:00. Aceştia sunt însoţiti de către jandarmi în drumul lor către arena din Ghencea. Fanii au început să se strângă încă de la ora 18:00, pe Calea 13 Septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă a oferit ultimele detalii despre plecarea fanilor de la FCSB, spre stadionul din Ghencea. Liderul galeriei roş-albastre a dezvăluit că ora de plecare spre stadion a fost 19:00, şi a făcut un apel la calm, înaintea duelului cu Nordsjaelland. Vrea ca suporterii să nu introducă pe stadion torţe şi fumigene.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și