Închide meniul

Cristi Bud, reacţie furibundă după Lazio – CFR Cluj: „Varză a la Cluj! Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 9:18

Cristi Bud, reacţie furibundă după Lazio – CFR Cluj: „Varză a la Cluj! Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea

Dan Petrescu a părăsit terenul cu capul în pământ

CFR Cluj, învinsă de Lazio pe Olimpico / Colaj Profimediaimages

Cristi Bud a avut o reacţie furibundă după Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, meci din manşa tur a play-off-ului Conference League. Fostul jucător al campioanei României a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu şi a actualilor fotbalişti ai grupării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigător a două titluri cu CFR Cluj, Bud nu îşi explică de ce deţinătoarea ultimelor cinci titluri din Liga 1 nu a ieşit la atac. Lazio a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 15, când a fost eliminat Patric pentru fault din postura de ultim apărător.

Cristi Bud a avut o reacţie furibundă după Lazio – CFR Cluj

Cristi Bud este mulţumit doar că rezultatul nu a fost mai drastic şi că trupa lui Dan Petrescu păstrează şanse la calificarea în optimile de finală.

Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat. A fost o șansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv.

Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puține. Nu s-a adaptat și nu ai cum să emiți pretenții cu un așa joc. Au avut un șut pe poartă, al lui Malele. Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea.

Reclamă

Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construiești. A fost «varză à la Cluj». Ăsta e adevărul, o evoluție foarte ștearsă. Chiar n-am văzut nimic.

Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poți spera. Poate la retur vor prinde toți o zi bună”, a declarat Cristi Bud pentru gsp.ro.

Cristi Balaj, plin de optimism după Lazio – CFR Cluj 1-0

Cristi Balaj a avut un discurs plin de optimism după Lazio – CFR Cluj 1-0. Președintele ardelenilor are mare încredere că meciul retur va arăta diferit și că elevii lui Dan Petrescu pot obține calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a avut o prestație modestă pe Stadio Olimpico, iar Lazio pleacă din postura de favorită în meciul din Gruia. Totuși, Cristi Balaj a găsit mai multe motive de bucurie după duelul din Italia. Meciul retur va avea loc joia viitoare de la 19:45.

Sunt supărat, că acel gol putea să fie foarte uşor evitat, dar sunt bucuros, pentru că am reuşit în mare să blocăm echipa Lazio şi am reuşit oarecum să creăm panică în anumite situaţii.

Până la urmă, suntem obligaţi să câştigăm, sper din tot sufletul să avem suporterii cu noi, au demonstrat că atunci când sunt în tribune, putem să obţinem rezultate bune, indiferent că vorbim de câştigarea campionatului sau calificarea în cupele europene.

Vorbim de o echipă din Italia care se luptă pentru a se califica în grupele Champions League, o echipă care ştie să gestioneze asemenea momente, iar jucătorii despre care se vorbeşte mult, care au un preţ foarte ridicat, au asemenea execuţii de execpţie, care fac diferenţa.

„Simţim că putem să obţinem calificarea”

Nu suntem Real Madrid, suntem o echipă echilibrată, nu avem fluctuaţii în joc, avem o oarecare constanţa, încercăm să împingem adversarul cât mai aproape de poarta adversă, să obţinem prin anumite situaţii de joc sau faze fixe şanse.

Asta nu înseamnă că meciul viitor nu vom avea mai multe ocazii de poartă, să marcăm. (n.r. sunteţi într-o criză?) Nu, suntem o echipă într-o oarecare construcţie, mai ales în plan ofensiv, avem jucători tineri, Birligea, Petrila, care a intrat foarte bine, 21 de ani, Yeboah, 19 ani, Krasniqi, 23 de ani. Simţim că putem să obţinem o calificare, chiar dacă jucăm împotriva celor de la Lazio”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și