Închide meniul

Cristiano Bergodi a calificat-o pe Sepsi în turul 3 din Conference League, dar este supărat: „Nu îmi place!”. Ce l-a deranjat pe italian

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iulie 2022, 10:51

Cristiano Bergodi a calificat-o pe Sepsi în turul 3 din Conference League, dar este supărat: „Nu îmi place!. Ce l-a deranjat pe italian

Cristiano Bergodi a plecat de la Sepsi

Cristiano Bergodi, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Cristiano Bergodi a calificat-o pe Sepsi în turul 3 din Conference League, dar este supărat
  • Ce l-a deranjat pe antrenorul italian

Cristiano Bergodi a calificat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în turul 3 preliminar din Conference League, după ce a învins Olimpija Ljubljana la loviturile de departajare. În tur a fost 3-1 pentru covăsneni, dar slovenii au câștigat returul cu 2-0 și au trimis meciul în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Egalitatea, la general (3-3), s-a menținut și după cele două reprize de prelungiri, așa că soarta calificării s-a decis la „loteria” penalty-urilor.

Cristiano Bergodi a calificat-o pe Sepsi în turul 3 din Conference League, dar este supărat

Sepsi a fost mai inspirată de la punctul cu var și a transformat toate cele 4 lovituri, în timp ce slovneii au ratat două execuții. Covăsnenii s-au impus cu 4-2 la penalty-uri și au avansat în turul 3 din Conference League, unde vor da piept cu Djurgardens.

Reclamă

Cristiano Bergodi a recunoscut că jucătorii săi au făcut un joc modest, în comparație cu evoluțiile din meciurile precedente. Totuși, italianul este bucuros pentru calificare.

Antrenorul lui Sepsi a dezvăluit că îl nemulțumește eticheta primită de echipa sa în ultima vreme. La ora actuală, multe voci din fotbalul românesc consideră că echipa din Sfântu Gheorghe se poate bate la primele 3 locuri din Liga 1.

Reclamă

Pe Bergodi nu îl încântă deloc această caracterizare și spune că nu face decât să pună presiune pe umerii elevilor săi:

„Am făcut un meci cum n-am făcut în ultima perioadă. Dar era importantă victoria, emoţii mari totuşi. Am întâlnit o echipă bună.

Vom face partide mai bune, băieţii s-au exprimat bine în campionat. Există o atmosferă, presiune ca şi cum suntem o echipă care se bate la primele trei locuri sau la titlu, asta s-a creat în presa din România… dar trebuie să fiu realist şi să spun că noi avem ca obiectiv play-off-ul şi gata.

Reclamă 4 / 0/3

Este o echipă frumoasă, dar s-a creat o atmosferă care nu îmi place… bine că ne-am calificat mai departe! Urmează Petrolul în deplasare, un meci important”, a declarat Cristiano Bergodi, citat de orangesport.ro.

Sepsi, misiune infernală împotriva lui Djurgardens

Sepsi s-a calificat la penalty-uri în fața slovenilor de la Olimpija Ljubljana, iar acum o așteaptă o dublă manșă extrem de complicată contra lui Djurgardens.

În turul 2, Djurgardens a eliminat Rijeka, după 2-1 în tur și 2-0 în retur.

Viitoarea adversară a covăsnenilor este pe primul loc în campionatul Suediei, după 16 etape. În sezonul precedent, Djurgardens a încheiat pe locul 3, în spatele celor de la Malmo și AIK Stockholm. La ora actuală, echipa cu 12 titluri de campioană a Suediei este antrenată de Kim Bergtrand.

În prezent, Djurgardens are un lot cotat la 16,75 milioane de euro de transfermarkt.com.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti