Închide meniul

Critici pentru Budescu, după eliminarea celor de la Farul din Conference League: „Echipa a suferit mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 0:00

Critici pentru Budescu, după eliminarea celor de la Farul din Conference League: „Echipa a suferit mult!

Critici pentru Budescu, după eliminarea celor de la Farul din Conference League

Profimedia

Critici pentru Budescu, după eliminarea celor de la Farul din Conference League. Ilie Dumitrescu e de părere că mijlocaşul nu a făcut cel mai bun meci al său şi echipa a suferit din cauza asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a fost eliminată din cupele europene de finlandezii de la HJK Helsinki, după ce au câştigat returul cu 2-0. Jocul modest al lui Constantin Budescu, dar şi refuzul celor de la Universitatea Craiova a a amâna partidele sunt, din punctul de vedere al lui Ilie Dumitrescu, două dintre motivele pentru care campioana României a fost eliminată din cupele europene.

Critici pentru Budescu, după eliminarea Farului din Conference League

„Au fost câteva momente, în care jucătorii Farului au greșit, iar Helsinki, care e o echipă disciplinată, a profitat. Poate că HJK Helsinki e o echipă modestă, dar e una care se apără foarte bine, e agresivă, pune presiune. Noi n-am reușit să câștigăm dueluri și să avem o anumită calitate

Nu a fost cea mai bună seară nici pentru Budescu. Echipa a suferit mult în linia de mijloc. Cred că echipa ar fi putut să scoată mai mult dacă n-ar fi fost meciul de campionat cu Universitatea Craiova. HJK e o echipă modestă, dar disciplinată, care stă bine pe teren„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Şi Florin Prunea a vorbit despre eliminarea echipelor româneşti din cupele europene.

Reclamă

Fotbalul românesc este într-o cădere de foarte mult timp, nu de acum. Lui Sepsi nu ai ce să-i reproșezi. Mă refer la parcursul lui Sepsi și cum a abordat acest meci. E meciul după care chiar… Ce să le spui băieților?

La Farul e un cumul de factori, care a început după ce a câștigat campionatul. Turneele finale, jucătorii plecați la naționale, nu mai spun despre plecarea lui Alibec.
Revenind la Farul, a contat extraordinar de mult faptul că nu a fost amânat meciul cu Universitatea Criaova. Eu nu mă așteptam să nu odihnească măcar patru-cinci jucători. La cum îl știu pe Gică, s-a ambiționat să o bată pe Craiova. A câștigat și a pierdut aici”, a spus Florin Prunea.

România, fără echipe în grupele cupelor europene

România, fără echipe în grupele cupelor europene! Farul Constanţa şi Sepsi au fost ultimele reprezentante ale României rămase în Conference League, dar campioana şi deţinătoarea cupei nu au reuşit să treacă de play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Farul a cedat în returul de la Helsinki, cu HJK, scor 0-2, Sepsi a fost eliminată de Bodo/Glimt, după returul din Norvegia. Din nefericire, fotbalul românesc bifează o nouă performanţă negativă. Pentru prima oară din sezonul 2018/19, România nu va avea reprezentante în grupele cupelor europene.

Vara aceasta, România a avut patru echipe în preliminariile cupelor europene. Farul Constanţa a început din primul tur preliminar UEFA Champions League, dar eliminarea cu Sheriff Tiraspol a trimis-o în turul 2 preliminar Conference League, acolo unde FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au început parcursul european.

Prima echipă eliminată a fost CFR Cluj, care nu a reuşit să treacă în turul al doilea de turcii de la Adana Demirspor. A urmat FCSB, eliminată de danezii de la Nordsjaelland, iar sezonul european al echipelor româneşti s-a încheiat în ultima zi din luna august, atunci când Farul şi Sepsi au fost eliminate de HJK Helsinki şi Bodo/Glimt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și