Închide meniul

CSKA 1948 Sofia, victorie la scor înainte de meciul cu FCSB! CSKA 1948 Sofia – FCSB e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2023, 22:19

Reclamă
CSKA 1948 Sofia, victorie la scor înainte de meciul cu FCSB! CSKA 1948 Sofia – FCSB e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

CSKA 1948 Sofia, victorie la scor înainte de meciul cu FCSB

Jucătorii lui CSKA 1948 Sofia se bucură după un gol marcat cu Pirin / Facebook CSKA 1948 Sofia

CSKA 1948 Sofia a învins-o cu 3-0 astăzi, pe formaţia bulgară Pirin. Pentru CSKA 1948 Sofia urmează chiar meciul cu FCSB din Conference League, transmis LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY miercuri, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După două etape în campionatul Bulgariei, CSKA 1948 Sofia este lider. În prima etapă adversara lui FCSB din Conference League a învins-o, în deplasare, cu 2-1, pe Levski Sofia.

CSKA 1948 Sofia, victorie la scor înainte de meciul cu FCSB!

Astăzi CSKA 1948 Sofia nu a avut nicio problemă în a-şi asigura victoria. Stoyan Stoichkov a deschis scorul în minutul 9. Oliveira dos Santos a majorat avantajul lui CSKA 1948, din penalty, în minutul 22. Ultimul gol al meciului a fost marcat în minutul 90+1 de către Georgi Rusev.

Pirin este, în prezent, lanterna clasamentului în Bulgaria, neadunând niciun punct după două etape.

Sezonul trecut, FC CSKA 1948 Sofia a încheiat campionatul pe locul 3. Ludogorets a luat titlul în Bulgaria sezonul trecut, cu 85 de puncte, urmată la un punct mai puţin de CSKA Sofia.

Reclamă

Verdictul lui Valentin Iliev, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB!

Iată verdictul pe care l-a dat Valentin Iliev înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB. Valentin Iliev a jucat la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2011 – 2012 şi e de părere că dubla din turul al doilea preliminar din Conference League va fi una extrem de echlibrată.

Chiar dacă mă deranjează, suntem în spatele României în ceea ce privește fotbalul, nivelul tehnic sau de organiare, însă sper că lucrurile s-au mai schimbat în ultimii ani. Este un meci de nivel european și nu există favorite clare. Oricine poate elimina pe oricine, indiferent că există un ușor avantaj pentru una dintre formații.

CSKA 1948 are acum un lot bun, atât cantitativ, cât și calitativ. Timpul este scurt și trebuie să fie foarte motivați pentru că, la rândul lor, românii sunt extrem de motivați să se califice”, a spus Valentin Iliev pentru cei de la Darik Radio.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB. Tehnicianul formației bulgare a vorbit despre duelul cu vicecampioana României, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Bulgarii de la CSKA 1948 Sofia se tem de cei de la FCSB, echipă pe care o consideră foarte valoroasă. Antrenorul formației, Atanas Ribarski, a vorbit despre pericolul din dubla cu vicecampioana. Acesta este de părere că jucătorii lui Elias Charalambous îi pot taxa în orice moment, dar se bucură că au avut meciuri de pregătire cu formații de nivel similar cu echipa „roș-albastră”.

„Vom încerca să avem o prestație bună. Suntem conștienți de echipa pe care o întâlnim și de jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Este foarte bine că am avut meciuri amicale cu echipe care au exact același stil și care sunt de nivelul FCSB. E vorba de echipe care te pedepsesc la orice greșeală și care au jucători care pot face diferența în orice moment”, a spus antrenorul bulgarilor, pentru sportlive.bg.

Ambele echipe și-au câștigat prima partidă din sezonul competițional. Bulgarii au câștigat partida cu rivala Levski Sofia cu scorul de 2-1, în timp ce FCSB a învins-o pe FC U Craiova 1948, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și