Închide meniul

Cum a decis Neluţu Varga să-l susţină pe Dan Petrescu, înaintea duelului „de foc” dintre CFR Cluj şi Slavia Praga

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 16:48

Reclamă
Cum a decis Neluţu Varga să-l susţină pe Dan Petrescu, înaintea duelului „de foc dintre CFR Cluj şi Slavia Praga

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga a decis să-l susţină pe Dan Petrescu, pentru confruntarea „de foc” dintre CFR Cluj şi Slavia Praga. Patronul clujenilor a luat decizia de a merge pe stadion, pentru partida echipei sale din Conference League. Meciul va fi joi, de la 19:45, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se pregăteşte de duelul cu Slavia Praga. În grupa campioanei României, există un echilibru perfect, toate echipele fiind la egalitate de puncte, fiecare având 4.

Cum a decis Neluţu Varga să-l susţină pe Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – Slavia Praga

Neluţu Varga a decis să-şi susţină echipa în confruntarea cu Slavia Praga, de pe stadion, anunţă Fanatik. Patronul echipei campioane s-a deplasat de la Bucureşti către Cluj, special pentru duelul din Conference League.

„Vreau să-l încurajez pe Dan Petrescu, să fiu alături de el pe stadion”, a fost anunţul făcut de Neluţu Varga, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Astfel, Varga va fi alături de Dan Petrescu, care traversează o perioadă dificilă. „Bursucul” a aflat cu doar câteva ore înaintea duelului din ultima rundă cu UTA, că cel mai bun prieten al său, poreclit „Pisică”, a decedat.

Reclamă
Reclamă 4

Ultima dată când Neluţu Varga şi-a susţinut echipa de pe stadion a fost în urmă cu trei luni, la returul cu Pyunik, din primul tur preliminar din Liga Campionilor. Atunci, clujenii erau eliminaţi ruşinos, după loviturile de departajare. Imediat după acel meci, patronul clujenilor s-a confruntat cu grave probleme medicale, suferind un accident vascular.

Dan Petrescu, anunţ de necrezut despre Ciprian Deac, înainte de CFR Cluj – Slavia Praga

Dan Petrescu a declarat că Ciprian Deac este dornic de a se antrena în vederea meciului cu Slavia Praga. „Bursucul” a dezvăluit că mijlocaşul are şanse de a evolua în partida din Conference League, dacă va trece cu bine peste antrenamentul de azi.

Ciprian Deac a ieşit accidentat din ultima partidă a celor de la CFR Cluj. În minutul 72 al meciului cu UTA, mijlocaşul campioanei României a fost faultat dur de către Damian Isac.

Reclamă

„Astăzi (n.r. miercuri) vom vedea la antrenament. Acum când terminăm conferinţa. Vrea să se antreneze, normal. Nu l-am văzut niciodată să nu îşi dorească să se antreneze, în 5 ani. Şi cred că vrea să joace.

Dar să vedem acum cum va fi. Dacă va fi bine, cred că va juca. Dacă nu, va fi doar pe bancă. Trebuie să treacă peste antrenamentul de azi”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj şi Slavia Praga.

Totodată, Dan Petrescu a mărturisit că nu este singurul care se confruntă cu probleme de lot. Slavia Praga are numeroşi jucători incerţi pentru meciul din Gruia, însă cu toate acestea, „Bursucul” vede formaţia din Cehia favorită chiar pentru disputarea ultimului act al competiţiei.

„Le-am lipsit şi la meciul cu Sivasspor 10 jucători, şi la meciul cu Ballkani 10 jucători. Au un lot aşa de bun încât nu se vede când nu joacă cineva. În opinia mea, sper să greşesc, dar cred că vor ajunge foarte departe.

Anul trecut au ajuns în sferturi, anul acesta eu îi văd în finală (n.r. pe cei de la Slavia Praga). Au un lot foarte bun şi un antrenor care e de cinci ani la echipă”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și