Închide meniul
VIDEO

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după debutul ratat la Neftchi Baku: „Fanii au dreptul să fie nervoşi. Dacă vreţi să daţi vina pe cineva, daţi pe mine!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2022, 11:08

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după debutul ratat la Neftchi Baku: „Fanii au dreptul să fie nervoşi. Dacă vreţi să daţi vina pe cineva, daţi pe mine!

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după debutul ratat la Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă / Captură Youtube

Laurenţiu Reghecampf a avut un debut ratat la Neftchi Baku. Echipa lui a fost învinsă de ciprioţii de la Aris Limassol, scor 0-2. Fostul antrenor al Universităţii Craiova a avut o primă racţie după meciul din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, brazilianul Caju a deschis scorul în minutul 53. Yannick Gomis a închis tabela, apoi, în minutul 66. Reghecampf le-a transmis un mesaj categoric jucătorilor săi şi i-a anunţat că îşi doreşte să vadă o altă atitudine în returul de pe teren propriu.

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după debutul ratat la Neftchi Baku

Nu sunt fericit de începutul reprizei a doua. Am fost conduşi şi nu am avut nicio reacţie. Este greu să facem o analiză acum, imediat după meci. Deja le-am spus jucătorilor că trebuie să ne întoarcem şi să pregătim meciul retur mult mai bine. Trebuie să facem asta pentru fani, pentru club şi pentru noi. Le-am spus că trebuie să revenim şi să ne calificăm. Felicitări lui Aris, a câştigat cu 2-0, dar sunt sigur că în faţa fanilor noştri, cu o altă atitudine, vom face ce putem pentru a ne califica.

Jucătorii trebuie să arate mai multă dăruire, să fie încrezători pentru că joacă pentru Neftchi. Este un club cu o istorie importantă, trebuie să se sacrifice, să facă mai mult pe teren. Asta voi începe să discut cu jucătorii încă de mâine. Mă voi folosi de acest moment pentru a începe ceva special cu aceşti jucători. Ce mai avem de pierdut în retur? Mai putem doar câştiga ceva. Sunt sigur că fanii sunt supăraţi şi nervoşi din cauza acestui rezultat. Au dreptate! Îmi cer scuze, în faţa lor, în numele echipei. Dar, în acelaşi timp, avem nevoie de ei la următorul meci„, a declarat antrenorul român la conferinţa de presă.

Reghe şi-a făcut „mea culpa” şi şi-a asumat vina pentru înfrângerea din Conference League. Le-a luat apărarea jucătorilor săi.

Reclamă

Nu vorbesc despre aceste lucruri pentru a-mi asigura postul. Sunt aici, în faţa voastră, şi de fiecare dată îmi voi proteja echipa şi jucătorii. Dacă vreţi să daţi vina pe cineva, puteţi da pe mine! Aveţi dreptul să faceţi asta„, a mai spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf încasează un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Neftchi Baku. Antrenorul va primi un bonus consistent dacă va califica echipa din Azerbaidjan în grupele Conference League.

Dan Petrescu a făcut analiza echipelor româneşti, după seara de Conference League

Patru echipe din România au jucat, aseară, în cea de-a treia competiţie continentală. Dan Petrescu este de părere că FCSB va întoarce scorul cu Saburtalo, în turul doi preliminar din Conference League, după ce prima partidă au pierdut-o ruşinos cu 1-0, în Georgia. Totodată, antrenorul campioanei laudă perfomanţa reuşită de Sepsi, care a învins cu 3-1 pe Olimpija Ljubljana.

Reclamă 4 / 0/3

„Bursucul” a făcut analiza echipelor româneşti, după evoluţia din turul doi preliminar con Conference League. CFR Cluj a evoluat şi ea în aceeaşi fază a competiţiei, învingându-i pe cei de la Inter d’Escaldes cu 3-0.

Dan Petrescu laudă şi performanţa obţinută de Sepsi, care a învins-o clar pe Olimpija Ljubljana, scor 3-1. Covăsnenii sunt favoriţi pentru calificarea în turul trei preliminar.

Erau bine dacă câştigau toate echipele, după părerea mea. Eu m-aş bucura, dacă nu credeţi, să se califice, să vadă şi ei cum este în Europa. Să joace cât mai multe tururi. Cred că FCSB se va califica. Nu am văzut meciul şi nu ştiu. La ce lot au, cred că vor întoarce. Sepsi a demonstrat că este o echipă foarte bună şi 3-1 cred că e un scor foarte bun, au şanse să se califice”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de după partida cu Inter d’Escaldes.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și