Închide meniul

Dan Petrescu a vorbit în italiană la conferință, înainte de CFR Cluj – Lazio! Întrebarea care l-a făcut să râdă: “Nu cred!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2023, 19:17

Dan Petrescu a vorbit în italiană la conferință, înainte de CFR Cluj – Lazio! Întrebarea care l-a făcut să râdă: “Nu cred!”

Dan Petrescu a vorbit despre meciul CFR Cluj - Lazio, la conferința de presă

Dan Petrescu a vorbit despre meciul CFR Cluj - Lazio, la conferința de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a vorbit în italiană la conferință, înainte de CFR Cluj – Lazio! Campioana României va disputa joi manșa retur din play-off-ul UEFA Conference League. Antrenorul ardelenilor a demonstrat că încă se descurcă de minune în limba italiană, grație perioadelor în care a jucat în Peninsulă, la Foggia și Genoa. În timpul conferinței de presă, Dan Petrescu s-a arătat amuzat de o întrebare primită din partea unui jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și Lazio se va disputa joi seară, de la ora 19:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. În tur, italienii s-au impus cu 1-0 pe Stadio Olimpico, după golul marcat de Ciro Immobile.

Dan Petrescu a vorbit în italiană la conferință, înainte de CFR Cluj – Lazio

Dan Petrescu a declarat că a urmărit meciul disputat de Lazio în Serie A, în weekend. Formația lui Maurizio Sarri a învins Salernitana cu 2-0 în deplasare.

“Bursucul” și-a lăudat în italiană adversara de joi. Antrenorul lui CFR Cluj consideră că Lazio este o candidată serioasă pentru câștigarea trofeului UEFA Conference League.

Dan Petrescu a început să râdă când unul dintre jurnaliștii din sala de conferințe l-a întrebat dacă calificarea depinde de prezența sau absența lui Ciro Immobile în echipa lui Lazio.

Reclamă

“Da, am văzut meciul (n.r. – Salernitana – Lazio 0-2), mă uit tot timpul la meciurile echipelor adverse, sunt în cursa pentru Champions League, spune multe despre ei. Experienţa de la Genoa m-a ajutat foarte mult.

(Reporter – S-a schimbat Lazio după venirea lui Maurizio Sarri?) Lazio este o echipă diferită. Acum joacă un 4-3-3, sunt mai ofensivi. Da, urmăresc fotbalul italian, sunt echipe foarte bune, precum Inter şi Napoli. 

(Reporter – Ca să poată să câştige CFR cu Lazio, trebuia să îl elimine pe Immobile?) (N.r. Râde) Nu cred că e doar Immobile în echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Roma a câştigat anul trecut competiţia, nu înţeleg de ce se vorbeşte rău despre Conference League în Italia. Pentru mine, Lazio e favorită anul acesta să câştige. Dar vom da totul să ne calificăm, atât eu, cât şi jucătorii mei”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Lazio.

Dan Petrescu, reacție furibundă înainte de CFR Cluj – Lazio: „Zi-mi un nume!”

Dan Petrescu consideră că CFR Cluj are numai 10% șanse să se califice în optimile UEFA Conference League. În același timp, tehnicianul campioanei României nu mai crede în zvonurile legate de absența unor jucători de bază de la Lazio.

„Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. Zi-mi un nume, la meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni jucători, la noi lipsesc doi jucători, la ei doar Pedro lipșește, care nu era titular oricum.

Noi suntem dezavantajaţi, băgaţi invers în România. Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, CFR Cluj are. Veţi vedea mâine.

Cât despre calificare, 90% şanse pentru Lazio, 10% pentru CFR Cluj. Vreau să fiu realist. Nici pesimist nici optimist, asta e realitatea”, a mai declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

În meciul tur, Lazio s-a impus la limită, scor 1-0, deși a evoluat aproape 80 de minute cu un om în minus. Echipa care se va califica își va asigura prezența în optimile de finală ale UEFA Conference League.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și