Închide meniul

Dan Petrescu, cu ochii în lacrimi după CFR Cluj – Slavia Praga 2-0: „E şi victoria lui!”. Cuvinte uriaşe despre Slavia: „Cel mai bun adversar care a fost la Cluj”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2022, 22:56

Dan Petrescu, cu ochii în lacrimi după CFR Cluj – Slavia Praga 2-0: „E şi victoria lui!. Cuvinte uriaşe despre Slavia: „Cel mai bun adversar care a fost la Cluj

Dan Petrescu se teme înaintea partidei cu Chindia

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a venit cu ochii în lacrimi la conferinţa de presă de după meciul CFR Cluj – Slavia Praga, scor 2-0, din UEFA Conference League. Campioana României a reuşit o performanţă remarcabilă şi a urcat pe primul loc în Grupa G.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit surprinzător în echipa de start, după ce a acuzat o accidentare, Ciprian Deac a deschis scorul în Gruia. A transformat în gol un penalty, în minutul 11. Yuri Matias a stabilit rezultatul final în minutul 84.

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – Slavia Praga 2-0

Dan Petrescu i-a dedicat victoria prietenului său, un apropiat al CFR-ului, care a fost înmormântat chiar în ziua meciului din Gruia.

Victorie incredibilă, fantastică, împotriva unui adversar extraordinar. Cred că e cel mai bun adversar care a fost aici la Cluj de când sunt eu antrenor! Pot să-i felicit pe băieţi pentru efort, pentru cum s-au luptat şi pentru victoria pe care toţi vor să i-o dedice prietenului meu Pisică, care nu mai e printre noi. Astăzi a plecat de tot, dar sigur a fost aici lângă noi (n.r. Dan Petrescu, cu ochii în lacrimi). Sigur e şi victoria lui!

Cel mai bun adversar care a fost aici este Slavia, de departe! Nu ne-a făcut Celtic ce ne-a făcut Slavia, nu ne-a făcut nici Sevilla, nici Lazio, nimeni! Au fost meciuri echilibrate, numai cu Slavia au fost meciuri în care ne-au dominat în ambele meciuri. Dar nu pentru că am vrut eu, că nu voiam. Dar dacă atât puteam să ne apărăm. Sincer, sunt foarte buni. Eu îi văd în continuare în luptă şi sigur vor câştiga următoarele două meciuri. Acum trebuie să câştigăm şi noi neapărat un meci, ca să fim înaintea lor.

Reclamă

Va fi greu, Sivasspor e o echipă la fel de bună. Jucători extraordinari. Ballkani aţi văzut ce echipă au„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj este favorită la calificare în următoare fază a competiţiei. Trupa lui Dan Petrescu a învins-o pe Slavia Praga atât în tur, cât şi în returul din Gruia, fără să primească gol. Campioana României va primi, de la UEFA, 1 milion de euro pentru cele două victorii cu cehii.

Graţie succesului colosal de pe teren propriu, CFR Cluj a urcat pe primul loc în grupă, cel puţin până la partida dintre Ballkani şi Sivasspor. Clujenii au acumulat 7 puncte, iar în runda viitoare din Conference League se vor duela cu Sivasspor, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga

Au fost momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din UEFA Conference League. Problemele au apărut la jumătatea primei reprize, când a fost solicitată ambulanţa.

În minutul 24, arbitrul a întrerupt partida. Medicii au traversat în fugă gazonul şi au urcat în tribună. Unui fan i s-a făcut rău şi a fost nevoie de o intervenţie rapidă.

Pe teren şi-a făcut apariţia şi ambulanţa, spre îngrijorarea celor prezenţi la meci. A fost nevoie de mai bine de 10 minute de îngrijiri medicale, până când a fost stabilizată persoana care avea probleme de sănătate.

În cele din urmă, fanul CFR-ului a fost urcat pe targă şi dus la ambulanţă. A fost transportat la spital, moment în care oamenii prezenţi la meci au aplaudat pentru a-l încuraja.

ISU Cluj a precizat că suporterul care a avut nevoie de o intervenţie medicală de urgenţă la meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din Conference League, este un bărbat de aproximativ 60 de ani care a intrat în stop cardio-respirator.

Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfășurat în această seară.

Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD. Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării„, se anunţă în cadrul unui comunicat de presă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și