Închide meniul
UPDATE

Momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga! Ambulanţa a intrat pe teren după ce unui fan i s-a făcut rău în tribună

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2022, 21:50

Momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga! Ambulanţa a intrat pe teren după ce unui fan i s-a făcut rău în tribună

Momente de panică la meciul CFR Cluj - Slavia Praga

Ambulanţa a intrat pe teren / Antena Sport

Momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din UEFA Conference League. Au fost probleme la jumătatea primei reprize, când a fost solicitată ambulanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 24, arbitrul a întrerupt partida. Medicii au traversat în fugă gazonul şi au urcat în tribună. Unui fan i s-a făcut rău şi a fost nevoie de o intervenţie rapidă.

Update: ISU Cluj a precizat că suporterul care a avut nevoie de o intervenţie medicală de urgenţă la meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din Conference League, este un bărbat de aproximativ 60 de ani care a intrat în stop cardio-respirator.

Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfășurat în această seară.

Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD. Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării„, se anunţă în cadrul unui comunicat de presă.

Reclamă

Momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga

Pe teren şi-a făcut apariţia şi ambulanţa, spre îngrijorarea celor prezenţi la meci. A fost nevoie de mai bine de 10 minute de îngrijiri medicale, până când a fost stabilizată persoana care avea probleme de sănătate.

În cele din urmă, fanul CFR-ului a fost urcat pe targă şi dus la ambulanţă. A fost transportat la spital, moment în care oamenii prezenţi la meci au aplaudat pentru a-l încuraja.

În toată această perioadă, aproximativ 15 minute, jucătorii lui Dan Petrescu şi cei de la Slavia au stat lângă banca de rezerve şi au făcut o încălzire, în încercarea de a se menţine în formă. CFR Cluj era în avantaj, după golul marcat de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 11. Jocul s-a reluat după ce ambulanţa a părăsit gazonul.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu era în doliu după ce un prieten de-al său a decedat

Dan Petrescu a fost aproape să izbucnească în lacrimi la interviu, după UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Antrenorul campioanei României a venit extrem de trist la flash interviu, chiar dacă echipa sa „a făcut unul dintre cele mai bune meciuri”, în viziunea lui.

„Bursucul” a fost complet dat peste cap de vestea că cel mai bun prieten al său, Ilie Florian, s-a stins din viață.

Tehnicianul lui CFR Cluj s-a arătat foarte afectat de pierderea prietenului său, abținându-se cu greu să nu pufnească în lacrimi.

Jucătorii care îl cunoșteau pe prietenul meu au încercat să dea totul pentru el. Au avut un spirit extraodinar. Astăzi am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Ne-am apărat foarte bine până la faza aia (n.r. – autogolul lui Kolinger). N-am ce să le reproșez. Cu o atitudine de genul ăsta, ce poți să spui? N-ai ce să zici.

Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine. N-aș vrea să mai zic nimic de rău. Vreau să mă gândesc la prietenul meu care a plecat în altă lume și apoi voi încerca să mă concentrez pe meciul cu Slavia”, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul CFR-ului a fost vizibil afectat şi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Slavia Praga.

E adevărat că e un moment foarte greu pentru mine. După cum ştiţi un prieten care a fost non stop pe lângă mine, indiferent că am fost în China, în Rusia sau în Qatar… a fost lângă mine. E foarte greu, dar trebuie să îmi fac meseria. Am făcut-o şi în meciul cu UTA cu demnitate. Dacă nu aş fi putut să vin la meci, spuneam. E clar că nu e uşor, dar meseria merge înainte„, a spus Petrescu.

Reclamă
Recomandări
  • Momente de panică la meciul CFR Cluj – Slavia Praga
  • Un fan a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și