Închide meniul

Dan Petrescu nu a primit notă de trecere pe Olimpico! Ce note au primit şi jucătorii lui CFR Cluj după eşecul cu Lazio

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 8:54

Dan Petrescu nu a primit notă de trecere pe Olimpico! Ce note au primit şi jucătorii lui CFR Cluj după eşecul cu Lazio

Dan Petrescu, descumpănit după eşecul din Conference League

Dan Petrescu, în timpul duelului Lazio - CFR Cluj 1-0 / Profimediaimages

  • Lazio – CFR Cluj 1-0
  • Dan Petrescu nu a primit notă de trecere

Dan Petrescu nu a primit notă de trecere pe Olimpico. Antrenorul român a avut o seară de coşmar în Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. Ciro Immobile a marcat singurul gol, în minutul 45+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost notat cu 4.5, în media echipei, de tuttomercatoweb.com. Antrenorul român nu a primit notă de trecere într-un meci în care a beneficiat de superioritate numerică.

Dan Petrescu nu a primit notă de trecere pe Olimpico

Cu om în plus pentru 75 de minute, Clujul ajunge totuși să piardă cu Lazio: un singur gol primit lasă totul deschis înaintea returului programat peste o săptămână, dar semnele sunt departe de a fi încurajatoare. Nu este (aproape) nimic de salvat din această seară italiană„, au scris cei de la Tuttomercatoweb în caracterizarea lui Dan Petrescu.

Reclamă

Portarul campioanei României, Scuffet, a primit cea mai mare notă, 6! A avut o intervenţie colosală în faţa lui Milinkovic – Savic şi a redus proporţiile scorului.

Notele primite de jucătorii lui CFR Cuj: Scuffet (6), Manea (5), Matias (4,5), Burcă (5,5), Camora (4,5), Deac (5), Petrila (5), Boateng (5), Cvek (6), Muhar (4,5), Hoban (5,5), Krasniqi (6), Yeboah (4,5), Birligea (4,5), Malele (5).

Reclamă

Ciro Immobile a primit cea mai mare notă de pe teren, 7. Golgheterul lui Lazio a fost decisiv pe Olimpico.

Notele primite de jucătorii lui Lazio: Luis Maximiano (6), Lazzari (6,5), Patric (4,5), Casale (6), Hysaj (6), Marusic (6), Milinkovic-Savic (6,5), Marcos Antonio (6), Gila (6), Vecino (6), Felipe Anderson (6,5), Immobile (7), Pedro (6,5), Zaccagni (6).

Lazio – CFR Cluj 1-0

Meciul a început foarte bine pentru elevii lui Dan Petrescu. Patric, fundașul central al lui Lazio, a fost eliminat după doar un sfert de oră. Ermal Krasniqi s-a distrat cu apărătorii adverși și a fost oprit printr-un fault urât în timp ce scăpa singur cu goalkeeper-ul lazial.

Reclamă 4 / 0/3

Ardelenii nu au profitat însă de superioritatea numerică. Ba mai mult, chiar înainte de pauză, Ciro Immobile a dat lovitura, după o pasă primită de la Felipe Anderson. Apărarea lui Dan Petrescu a fost destabilizată chiar la o fază fixă, marea sa obsesie.

CFR a alergat după egalare, dar fără succes. Campioana României a avut puține ocazii de gol, iar formația lui Sarri a știut să gestioneze avantajul. Astfel, Lazio s-a impus cu 1-0 şi va veni la Cluj din postura de favorită clară la calificare. Meciul retur va avea loc joia viitoare, 23 februarie, de la 19:45.

Dan Petrescu, discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu a avut puterea să recunoască superioritatea italienilor, chiar dacă aceștia au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică.

Diferenţa de valoare se vede clar între noi şi ei. Din avion s-a văzut diferența. Savic costă 100 de milioane, Immobile la fel. Nu am ce să le reproşez, dar nu uitaţi că am jucat cu Lazio. Sigur că vă doriţi mai mult, dar hai să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de mult timp. Sunt favoriţi, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să câştigăm în România cu Lazio. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile vom juca meci în Liga 1.

Arbitrul era englez, dacă el a decis că a fost cartonaş roşu, era cartonaş roşu. Nu avem ce discuta aici. E greu de spus să fac o comparaţie. Dar erau alți jucători atunci. Cred că în 2019 aveam o echipă mai bună, jucători mai buni. Poate greșesc, dar erau Culio, Djokovic, Traore, Țucudean, Vinicius. Erau jucători de valoare, de nivel. Era Păun, atunci juca foarte bine. Lazio cred că e mai bună acum”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj a ajuns la 3 înfrângeri consecutive. Două în Liga 1, cu FCSB şi Universitatea Craiova, şi cea cu Lazio.

Nu suntem Real Madrid sau PSG. Și ele au 3 înfrângeri la rând. Trebuie să știm să trecem peste ele. Ce să putem schimba la retur? Schimbăm jucătorii? Ce întrebări puneți… tot jucătorii ăștia sunt, tot ei își vor da viața. Am jucat și cu Lazio, cu Roma, dar băieții s-au dăruit. Chiar nu vedeți cine e la Lazio? La ei, rezervă Pedro. Uitați-vă la rezervele noastre. Asta e realitatea noastră. Dacă vreți mai mult, problema voastră, dar asta e realitatea”, mai spus Dan Petrescu la sport.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Liga 1 • 13 apr., 21:49
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 13 apr., 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia