Închide meniul

Dan Petrescu, schimbări masive în primul „11” pentru CFR Cluj – Lazio!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 19:03

Dan Petrescu, schimbări masive în primul 11” pentru CFR Cluj – Lazio!

Dan Petrescu, schimbări masive în primul „11” pentru CFR Cluj - Lazio

Dan Petrescu / Hepta

Dan Petrescu a făcut schimbări masive în primul „11” pentru CFR Cluj – Lazio! În meciul tur, din play-off-ul pentru optimile Conference League, Lazio s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Ciro Immobile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida CFR Cluj – Lazio va avea loc astăzi, de la ora 19:45, și va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul nostru.

Dan Petrescu, schimbări masive în primul „11” pentru CFR Cluj – Lazio

Dan Petrescu va folosi același sistem ca în partida tur, 4-4-2. Însă, cu un atac total schimbat. Astfel că, spre deosebire de meciul de săptămâna trecută, „Bursucul” îi va trimite în atac pe Janga și Malele, în locul lui Birligea și Yeboah.

În compartimentul median, antrenorul ardelenilor a efectuat o singură schimbare, trimițându-l pe Cvek în locul lui Boateng.

În defensivă, Kolinger îi va lua locul lui Yuri Matias, spre deosebire de partida tur.

Reclamă

Echipele de start de la CFR Cluj – Lazio:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac, Cvek, Muhar, Krasniqi – Malele, Janga
Rezerve: Gal, Bălgrădean, Petrila, Yeboah, Țîru, Hoban, Birligea, Bordeianu, Braun, Fica
Antrenor: Dan Petrescu

Lazio: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Luis Alberto, Vecino, Basic – Romero, Immobile, Felipe Anderson
Rezerve: Renzetti, Provedel, Pellegrini, Marcos Antoni, Cancellieri, Cataldi, Mussolini, Bertini, Ruggeri, Marusic
Antrenor: Maurizio Sarri

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „La noi lipsesc doi jucători!”

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei retur cu Lazio, Dan Petrescu s-a plâns de problemele de lot cu care se confruntă CFR Cluj.

„Aș vrea să știu și eu cine lipsește! Zi un nume! La meciul tur s-a zis că o să joace cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni. La noi lipsesc doi jucători. La ei nu joacă Pedro, care e rezervă. Noi suntem dezavantajați. Noi avem doi jucători care nu joacă.

90 la sută Lazio și 10 CFR. Să fiu realist. Asta e realitatea.

Am văzut meciul cu Salernitana. Mă uit tot timpul. Sunt în cursa pentru Champions League. Lazio a jucat bine.

Lazio este o echipă diferită. Acum joacă un 4-3-3, sunt mai ofensivi. Cu noi nu a jucat Immobile atunci (n.r. în 2019, în Europa League). Sunt echipe bune în Italia, precum Inter și Napoli. Nu cred că Lazio e doar Immobile.

Roma a câștigat anul trecut. Nu știu de ce se vorbește urât de Conference League în Italia. O să încercăm să dăm totul cu publicul în spate, să ne calificăm, atât eu, cât şi jucătorii mei”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Lazio.

„Avem încredere. Vrem toți să ne calificăm. Știm că va fi greu. Vom face tot ca să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră e de mare valoare. Nu suntem liniștiți. Știm ce jucători are Lazio.

Reclamă

Fiecare e liber să spună ce vrea. Pot să spună ce vor de acasă. Pe noi nu ne interesează ce spun alții. Lazio e o echipă puternică, care se luptă la Champions League. Din păcate, am pierdut acolo cu 0-1.

Mai avem o șansă și vom lupta până la ultima secundă. Fericiți nu suntem niciodată când pierdem”, a spus și Mario Camora, căpitanul CFR-ului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și