Închide meniul

Dan Petrescu şi Cristi Balaj, replici memorabile! „Nu mă duc la nuntă!” / „Aici e o problemă! Eu aş fi fost acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2022, 23:25

Dan Petrescu şi Cristi Balaj, replici memorabile! „Nu mă duc la nuntă! / „Aici e o problemă! Eu aş fi fost acolo!

Dan Petrescu şi Cristi Balaj, replici memorabile

Hepta

Dan Petrescu şi Cristi Balaj, replici memorabile după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană. Dan Petrescu i-a dedic mamei sale victoria şi a anunţat că nu va merge lui Cristi Balaj. Replica preledintelui campioanei nu s-a lăsat aşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a spus că îl înţelege pe Dan Petrescu, însă a precizat că el ar fi fost prezent dacă Petrescu ar fi avut un eveniment în familie.

Dan Petrescu şi Cristi Balaj, replici memorabile

În primul rând vreau să dedic această victorie mamei mele. E ziua ei azi. E cea mai fericită femeie din lume la ora asta. Nu ştiţi cât mă apreciază şi cât mă urmăreşte. Nu are rost să spun vârsta pe care o are, peste 80… şi ceva. De ziua ei mă gândeam că nu am cum să am aşa ghinion, când am văzut două penalty-uri.

După aceea, m-am gândit puţin şi la Pisică, prietenul meu, şi-ar fi dorit să fie aici. Vă daţi seama ce victorie era pentru el. Şi nu în ultimul rând pentru Cristi Balaj, i-am făcut o nuntă fericită, 100%, cred că e cel mai fericit din lume. Are o singură problemă, eu nu merg la nuntă. Atât îi zic, ca să ştie. Aş fi vrut, dar nu. Mă duc la studiat adversari, ăsta sunt eu„, a glumit Dan Petrescu după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană.

„Aici e o problemă. Ştiu că este cu sufletul alături de mine. Dacă el ar fi avut un eveniment important, eu aş fi fost acolo. (n.r. – Are meciuri de vizionat) Aşa este”, a fost răspunsul lui Cristi Balaj.

Reclamă

Andrei Burcă, pus pe glume după calificarea lui CFR Cluj

Andrei Burcă a fost pus pe glume după calificarea lui CFR Cluj în primăvara UEFA Conference League. Campioana României a învins FC Ballkani cu 1-0 în ultima rundă a grupei și și-a asigurat prezența în play-off-ul competiției, de pe locul 2.

Nana Boateng a fost eroul lui Dan Petrescu în Gruia, reușind să marcheze golul victoriei în minutul 17. CFR putea să își facă seara mult mai ușoară, dar Ciprian Deac a fost neinspirat de la punctul cu var. Atacantul ardelenilor a ratat două penalty-uri într-un singur minut.

Andrei Burcă a oferit prima reacție după calificarea în play-off-ul Conference League și a glumit pe seama lui Deac. Fundașul lui Dan Petrescu spune că CFR merită din plin calificarea.

Reclamă 4 / 0/3

„Merităm să fim în primăvara europeană, o arată și clasamentul. Am început puțin greoi grupa, dar ne-am revenit pe parcurs și ne-am atins obiectivul. Mulțumim publicului, a fost senzațional. Când îi avem în spate putem face performanțe împreună.

În mai am avut o finală cu Craiova foarte dificilă ca să luăm campionatul, a fost și meciul cu Maribor cu presiune, ca să ne calificăm, iar acum, cea mai importantă partidă din finalul anului.

Noi nu avem voie să batem mai mult de 1-0, e scorul nostru preferat, de asta a bătut Cipri penalty-urile. Am avut și eu o ocazie mare, important că am câștigat, că suntem în primăvara europeană. Ne pare rău că anul trecut nu am făcut o figură frumoasă. Acum ne-am propus să facem puncte pentru noi, pentru țară, pentru coeficient”, a declarat Andrei Burcă, pentru PRO TV.

Recomandări
  • Dan Petrescu şi Cristi Balaj, replici memorabile 
  • Ce l-a anunţat Petrescu pe preşedintele de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și