Închide meniul

Incredibil! Ciprian Deac a ratat două penalty-uri într-un singur minut, în CFR Cluj – Ballkani. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2022, 20:43

Incredibil! Ciprian Deac a ratat două penalty-uri într-un singur minut, în CFR Cluj – Ballkani. Ce s-a întâmplat

Ciprian Deac are 36 de ani

Ciprian Deac, într-un meci la CFR Cluj/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ciprian Deac a ratat două penalty-uri într-un singur minut, în CFR Cluj – Ballkani, meci din ultima etapă a grupelor Conference League. Căpitanul lui Dan Petrescu nu a reuşit să marcheze în partida din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boateng a deschis scorul în minutul 17. Campioana României a mai avut o şansă uriaşă de a înscrie şi a-şi simplifica misiunea de a se califica în „primăvara” europeană. Arbitrul a acordat penalty în minutul 32, când Malele a căzut după un duel în careu cu Emmerllahu.

Ciprian Deac a ratat două penalty-uri într-un singur minut, în CFR Cluj – Ballkani

Lindon Emerllahu a şi văzut cartonaş galben. Ciprian Deac şi-a asumat răspunderea de a executa de la 11 metri. Decarul CFR-ului a executat slab, pe centrul porţii, iar Stivi Frasheri a reuşit să respingă.

„Centralul” partidei a fluierat însă repetarea execuţiei. Oaspeţii au protestat vehement, astfel că Bajram Jashanica a fost avertizat. Decizia nu a fost modificată. Pe reluări s-a văzut că arbitrul Daniel Schlager a avut dreptate. Mai mulţi jucători intraseră în careu în momentul şutului lui Deac. Mai mult decât atât, portarul nu păstrase un picior pe linia porţii.

Ciprian Deac
Ciprian Deac a ratat de la 11 metri

Tot căpitanul ardelenilor a decis să execute penalty-ul. Din păcate, a doua oară a trimis tot pe centrul porţii şi nu a putut să înscrie. Frasheri a respins în lateral.

Reclamă

În acest sezon, Ciprian Deac a înscris trei goluri în Liga 1. A marcat de două ori şi în competiţiile europene, cu Inter Club d’Escalades şi cu Slavia Praga.

Dan Petrescu, reacție nervoasă înainte de CFR Cluj – Ballkani

Dan Petrescu a avut o reacție nervoasă înainte de CFR Cluj – Ballkani. Antrenorul campioanei României a transmis un mesaj dur pentru contestatarii săi. „Bursucul” crede că o eventuală calificare a echipei din Gruia în „primăvara” Conference League ar fi o minune pentru fotbalul românesc.

Alții nu au fost antrenori și s-au făcut de râs pe unde au fost, iar acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu, da! Mie îmi place unde sunt, nu are rost să facem polemică. Dar ăia care au fost antrenori s-au făcut de râs, mai bine ar tăcea din gură!

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă mai miră nimic, și dacă ar fi dați afară 10 antrenori într-o zi în România, darămite trei. Orice e posibil! Dacă cel mai bun antrenor român, cu șase trofee, e criticat, e făcut praf, iar la prima înfrângere sunt prost și trebuie să-mi dau demisia… Trofeele sunt degeaba. O să vi le aduc să le vedeți! Am fost ales de șase ori cel mai bun. Noi îi dăm afară pe toți. E și vina antrenorilor, că nu se protejează, își pun clauze mici, astfel că sunt dați afară imediat.

Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală. Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toți critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară.

Dacă îmi spunea cineva la tragerea la sorți că vom juca ultimul meci cu calificarea pe masă, stând la mâna noastră, aș fi fost foarte fericit. Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm în primăvara europeană. Ar fi ceva special. Ultima oară, tot CFR Cluj a reprezentat România în primăvara europeană cu Sevilla.

Sperăm să dăm gol în minutul 95 și cu spatele, dacă se poate, să fie ceva în favoarea noastră. Să avem și noi șansă, după două penalty-uri contra noastră, după ce-am luat gol din ofsaid, după atâtea episoade contra noastră”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Recomandări
  • Ciprian Deac a ratat de la 11 metri
  • Căpitanul lui CFR Cluj, două penalty-uri ratate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și