Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu, avertisment pentru Nicolae Dică după umilința cu Silkeborg. Decizia care îi poate ruina visul lui Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 octombrie 2022, 11:47

Daniel Pancu, avertisment pentru Nicolae Dică după umilința cu Silkeborg. Decizia care îi poate ruina visul lui Gigi Becali

Daniel Pancu, verdict în privința celor de la FCSB

Daniel Pancu, la AS.ro LIVE

  • Daniel Pancu, verdict pentru FCSB

Daniel Pancu, avertisment pentru Nicolae Dică după umilința cu Silkeborg. După ce FCSB a pierdut cu 5-0 în Danemarca în condițiile în care echipa lui Gigi Becali a lăsat 7 titulari în România, Pancu e de părere că FCSB ar putea să piardă și partida cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu spune că Becali a ratat o șansă importantă de a-și promova jucătorii pe care visează să ia zeci de milioane de euro.

Daniel Pancu, avertisment pentru Nicolae Dică după umilința cu Silkeborg

E un paradox. Nu l-am înțeles. Eu nu înțeleg asta cu din 3 în 3 zile, să lăsăm jucătorii să se odihnească. Lasă cum tratezi competiția. Până la urmă e un joc internațional. Nu există mod mai bun de a progresa pentru un jucător decât jocurile tari din competițiile europene. FCSB nu se mai califică de 5 ani în grupe sau nu știu când au fost. Acum când au cel mai bun mod de a-și promova jucătorii pentru scouteri renunță la lucrul acesta. Nu îi înțeleg. Experiența internaționalșă ți-o dă jocul. Cu Silkeborg, cu Anderlecht, cu Weste Ham, acolo îți vezi valoarea și vezi cât de bine sunt pregătiți jucătorii ăia. Dacă tu te reportezi la România, iarăși e foarte greu.

Reclamă

Nu știu cine a luat decizia. Nu știu cu cine s-au antrenat titularii. Și un secund dacă îl lași cu jucătorii români nu se mai comportă la fel în antrenamente. Pot să piardă și pe două părți. Au pierdut ieri și pot să piardă și cu Petrolul„, a spus Daniel Pancu la AS.ro LIVE.

Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League

Silkeborg – FCSB 5-0. Echipa lui Nicolae Dică a fost umilită de formația daneză în etapa a 3-a din grupele Conference League. Cu multe rezerve în primul „11”, roș-albaștrii au încasat gol după gol și au suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istorie.

Reclamă

FCSB a fost depășită din toate punctele de vedere în deplasarea de la Silkeborg. La pauză, scorul era 3-0. Klynge (3′), Kusk (8′), Helenius (35′), Thordarson (58′) și Adamsen (71′) au marcat golurile danezilor.

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Am început foarte prost, în minutul 7 era de 2-0. Când dai asemenea șanse unor jucători de calitate, nu te iartă. După aceea am început să facem tot mai multe greșeli și nu am putut fi compacți și agresivi. Nu am ținut de minge și nu am pus probleme adversarului.

E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Când am pierdut cu Sporting și Lazio, erau echipe mult mai puternice. Azi așteptam mai mult de la jucătorii mei, aveam șansa să arate ceva în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că aveam o șansă în plus cu jucătorii pe care i-am lăsat acasă. Aveam alte șanse. Știam că Silkenborg e o echipă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul ei. La antrenament ne-am pregătit să închidem zona centrală, dar nu am putut face asta.

E clar că ne gândim la campionat. După meciul de campionat, vom vedea cum vom gestiona meciul din Conference League. Chiar mă gândeam acum că poate nu trebuia să las așa mulți jucători acasă. Dar dacă mergeau cu noi ar fi pierdut 3 zile. Ei s-au antrenat la București. Acum trebuie să-i încurajez pe jucători. Nu se termină fotbalul în seara asta. Trebuie să aibă încredere în continuare”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

FCSB, niciun șut pe poartă în umilinţa cu Silkeborg

FCSB nu a tras niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg, din Conference League. Vicecampioana României a fost umilită de formația din Danemarca, cu 5-0, după o prestație dezastruoasă. Echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată clar de Silkeborg la aproape toate capitolele.

FCSB a suferit una dintre cele mai rușinoase eșecuri din istorie și s-a „prăbușit” pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un singur punct obținut.

Formația roș-albastră a încasat gol după gol în deplasarea din Danemarca. Klynge (3′), Kusk (8′), Helenius (35′), Thordarson (58′) și Adamsen (71′) au înscris pentru Silkeborg în partida din această seară.

Silkeborg a transformat în gol toate cele 5 șuturi trimise pe poarta lui Ștefan Târnovanu. Per total, danezii și-au creat 16 ocazii de gol. Gazdele au avut o posesie de 61% și au executat 5 lovituri de colț. 829 – 352 este raportul paselor reușite, în favoarea lui Silkeborg.

De cealaltă parte, FCSB s-a chinuit teribil, cu un prim „11” alcătuit din multe rezerve. Vicecampioana României n-a tras niciun șut pe poarta lui Silkeborg. Jucătorii lui Nicolae Dică au avut, în total, 7 ocazii de gol, însă n-au reușit să fructifice niciuna. Posesie de 39%, un corner și un șut blocat sunt celelalte statistici care îi dau fiori lui Dică.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”