Închide meniul

Dănuţ Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi, după eliminarea din Conference League: „Ne băteau şi cu U21!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 13:08

Dănuţ Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi, după eliminarea din Conference League: „Ne băteau şi cu U21!

Dănuț Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi

Dănuț Lupu/hepta

Dănuţ Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi, după eliminarea din Conference League. Lupu crede că Farul a avut o prestaţie extrem de slabă înainte şi că nu puea să bată nici echipa a doua a celor de la HJK Helsinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a fost eliminată în playoff-ul din Conference League, după ce a pierdut cu 2-0 returul din Finlanda.

Dănuţ Lupu nu a avut milă de Farul lui Hagi, după eliminarea din Conference League

“Noi când jucam cu nordicii ne gândeam câte le dăm, nu dacă ne calificăm sau nu. Într-adevăr o seară tristă pentru fotbalul românesc. Mie sincer îmi pare rău pentru că la un moment dat, după victoria de acasă a Farului, după ce au revenit de la 1-0, am crezut că vor reuși să se califice.

Dar am văzut o echipă aseară care nu bat nici juniorii, sau Under 21 ne bătea aseară, la cum a jucat Farul. Contează foarte mult și jucătorii, cum sunt, mentalitatea lor. Când jucăm cu Craiova, cu Botoșani e diferit. Aici mai mergi cu avionul, te plimbi așa cu avionul, mai e o presiune în plus”, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

România, fără echipe în grupele cupelor europene

România, fără echipe în grupele cupelor europene! Farul Constanţa şi Sepsi au fost ultimele reprezentante ale României rămase în Conference League, dar campioana şi deţinătoarea cupei nu au reuşit să treacă de play-off-ul Conference League.

Reclamă

Dacă Farul a cedat în returul de la Helsinki, cu HJK, scor 0-2, Sepsi a fost eliminată de Bodo/Glimt, după returul din Norvegia. Din nefericire, fotbalul românesc bifează o nouă performanţă negativă. Pentru prima oară din sezonul 2018/19, România nu va avea reprezentante în grupele cupelor europene.

Vara aceasta, România a avut patru echipe în preliminariile cupelor europene. Farul Constanţa a început din primul tur preliminar UEFA Champions League, dar eliminarea cu Sheriff Tiraspol a trimis-o în turul 2 preliminar Conference League, acolo unde FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au început parcursul european.

Prima echipă eliminată a fost CFR Cluj, care nu a reuşit să treacă în turul al doilea de turcii de la Adana Demirspor. A urmat FCSB, eliminată de danezii de la Nordsjaelland, iar sezonul european al echipelor româneşti s-a încheiat în ultima zi din luna august, atunci când Farul şi Sepsi au fost eliminate de HJK Helsinki şi Bodo/Glimt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și