Închide meniul

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Ne vom juca șansele în această grupă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 septembrie 2022, 0:21 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 13:58

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0: ”Ne vom juca șansele în această grupă!”

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0. Vicecampioana României a obținut primul meci din grupele UEFA Conference League, iar mijlocașul a avertizat-o pe Silkeborg, viitoarea adversară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost avertizat după ce arbitrul a refuzat penalty pentru echipa sa. FCSB a cerut lovitură de la 11 metri la o fază la care Joyskim Dawa a fost trântit în careu de portarul belgienilor.

Darius Olaru ține capul sus după FCSB – Anderlecht 0-0

”A fost un meci foarte dificil. I-am analizat destul de bine. Am avut și noi situații. Dacă eram puțin mai atenți, puteam să câștigăm. Mie mi s-a părut din teren că a fost penalty.

Pe mine m-a sancționat după pentru că am venit de la cea mai mare distanță. Ne vom juca șansele în această grupă. Ne-a lipsit șansa în această seară. Dacă marcam, reușeam să ne închidem pe final. Ne doream să câștigăm pentru Mihai Neșu”, a declarat Darius Olaru la finalul meciului pentru Pro Arena.

Andrei Cordea, atac la arbitraj după FCSB – Anderlecht 0-0

FCSB – Anderlecht 0-0. Echipa lui Nicolae Dică a obţinut primul punct în grupele Conference League. Andrei Cordea a ratat cea mai mare ocazie a meciului, în repriza a doua, după o pasă fabuloasă a lui Darius Olaru.  

Reclamă

FCSB a mai cerut şi un penalty la un fault al portarului lui Anderlecht asupra lui Dawa. Şi belgienii puteau primi un penalty după o imprudenţă a lui Valentin Creţu.

A fost penalty la faza cu Dawa. Am avut o ocazie mare prin mine, dar am luat decizia proastă de a pasa. Mai bine dădeam la poartă şi aveam şanse mai mari de a marca. Când jucăm la Bucureşti, este foarte greu să ne bată cineva. Trebuie să ne focusăm din seara aceasta şi să luăm 3 puncte la Universitatea Craiova. Se poate zice că ne-a menajat că avem puţine puncte în campionat. Jucătorii care au intrat au făcut o treabă foarte bine pentru că sunt de calitate.

Mai avea un pic şi îl dădea cu capul de pământ. A fost penalty clar. Me vom continua lupta pentru locul 2, cred că îl putem obţine. Cred că am picat în cea mai puternică grupă din Conference League. Şi noi suntem o echipă puternică. Mihăiţă Neşu a fost în vestiar înainte şi îi mulţumim„, a spus Andrei Cordea la Pro Arena.   

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și