Închide meniul

Decizia luată de Maurizio Sarri, înainte de Lazio – CFR Cluj! Ce se întâmplă la echipa din Serie A

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 18:27

Reclamă
Decizia luată de Maurizio Sarri, înainte de Lazio – CFR Cluj! Ce se întâmplă la echipa din Serie A

Lazio și CFR Cluj se duelează în play-off-ul UEFA Conference League

Lazio și CFR Cluj se duelează în play-off-ul UEFA Conference League / Profimedia

Decizia luată de Maurizio Sarri, înainte de duelul Lazio – CFR Cluj, a fost dezvăluită de presa italiană. CFR va juca împotriva formației din Serie A, în manșa tur din play-off-ul UEFA Conference League, joi de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Manșa retur este programată o săptămâna mai târziu, în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 3 zile înaintea meciului Lazio – CFR Cluj, de pe Stadio Olimpico, jurnaliștii din Peninsulă au aflat strategia pregătită de Maurizio Sarri. Potrivit corrieredellosport.it, citată de lazionews24.com, antrenorul echipei din Roma a hotărât să le dea o zi liberă jucătorilor săi, pe 13 februarie, pentru a se recupera după ultimul meci din campionat și ultimul antrenament intens, de duminică.

Decizia luată de Maurizio Sarri, înainte de Lazio – CFR Cluj! Ce se întâmplă la echipa din Serie A

Sâmbătă, Lazio a fost învinsă acasă de Atalanta, scor 0-2, în etapa a 22-a din Serie A. Ulterior, duminică, Maurizio Sarri i-a chemat pe elevii săi la antrenamente, pentru o ședință epuizantă.

Sarri este extrem de precaut în privința lotului pe care îl are la dispoziție. Lazio se află pe două planuri în actualul sezon: luptă pentru locurile de UEFA Champions League din Serie A și pentru un traseu cât mai lung în UEFA Conference League.

Din acest motiv, Maurizio Sarri va încerca să alcătuiască două echipe echilibrate pentru meciurile din campionat și Europa. Astfel, există șanse mari ca antrenorul lui Lazio să nu-și forțeze toate starurile în meciul de joi, cu CFR Cluj.

Reclamă

Potrivit ilmessaggero.it, unul dintre Sergej Milinkovic-Savic și Luis Alberto nu va începe ca titular partida din UEFA Conference League. De asemenea, Ciro Immobile ar urma să joace o singură repriză contra lui CFR Cluj, în manșa tur.

Lazio, fără victorie în ultimele 3 meciuri din Serie A

În mod cert, Sarri nu se va putea baza pe Romagnoli, care a ieșit accidentat în ultimul meci din Serie A. De asemenea, și internaționalul român Ștefan Radu continuă să fie indisponibil din cauza problemelor musculare.

Totuși, din primul „11” al lui Lazio ar urma să fie prezenți alți jucători răsunători, precum Vecino, Felipe Anderson și Pedro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat echipa de start a lui Lazio, în ultimul meci:

  • Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Lazio n-a obținut nicio victorie în ultimele 3 etape din Serie A. Trupa lui Maurizio Sarri se află pe locul 6 în campionat, la 20 de puncte în spatele liderului Napoli.

După 22 de etape disputate, Lazio este la două puncte în urma locurilor care asigură calificarea în grupele UEFA Champions League.

Dan Petrescu, declarație surprinzătoare înainte de „dubla” cu Lazio: „Presiunea e pe ei!”

CFR Cluj s-a calificat dintr-o grupă cu Slavia Praga, Balkani și Sivasspor și o va întâlni pe Lazio în „16-imile” Conference League. Primul duel va avea loc la Roma, pe 16 februarie.

Dan Petrescu speră că jucătorii lui vor da maximum în „dubla” cu Lazio și afirmă că presiunea este pe formația din Italia, nu pe campioana României.

„E un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să fie pe bancă. Un stadion extraordinar la Roma. CFR a fost de mai multe ori, eu am fost doar de două ori. E un meci pe care vrei să îl joci, sper ca jucătorii să dea maximum. Presiunea e pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm”, a declarat recent Dan Petrescu, la o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și