Închide meniul

Dumitru Dragomir a făcut o predicţie pentru Nordsjaelland – FCSB! Meciul e de la ora 20:00 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2023, 12:55

Reclamă
Dumitru Dragomir a făcut o predicţie pentru Nordsjaelland – FCSB! Meciul e de la ora 20:00 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Dumitru Dragomir a făcut o predicţie pentru Nordsjaelland - FCSB!

Dumitru Dragomir la un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir a făcut o predicţie pentru Nordsjaelland – FCSB. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” crede că echipa lui Gigi Becali nu se va califica. Nordsjaelland – FCSB e transmis de la ora 20:00 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a fost impresionat de forţa danezilor. În tur, FCSB – Nordsjaelland s-a încheiat 0-0.

Dumitru Dragomir a făcut o predicţie pentru Nordsjaelland – FCSB!

N-am vorbit cu Gigi Becali, dar nu se califică cu danezii. Bă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Dacă se califică cu danezii beau un pahar de șampanie cu tine. Așa rămâne pariul. La fotbal e posibil orice, dar nu cred că se califică.

Că sunt eu poreclit ‘Oracolul din Bălcești’, pe dracu, le ghicesc, nu le ghicesc, asta-i viața. De mult nu am mai văzut o echipă așa valoroasă cum au danezii. Erau în 10 și nu trăgeau de timp, n-au dat mingea în tribună și atacau în draci. Asta e o echipă cu o mentalitate sportivă la cel mai înalt nivel”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB: ”Sunt speranțe!”

Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB. Echipa lui Gigi Becali are maximum de puncte în campionat, ca şi Nordsjaelland.

Reclamă

Eu am văzut un progres al echipei, mai ales pe organizarea de joc pe faza defensivă. Nordsjaelland este o echipă superioară din punct de vedere al exprimării. FCSB a arătat foarte bine pe faza defensivă, exceptând faza fixă și lovitura liberă când a fost deviată, nu au fost situații importante.

Nouă ne dă speranțe că putem scoate mai mult la meciul retur, dacă vom reuși să avem aceeași organizare și să punem și noi jucătorii importanți să își intre în rol… Noi în atac nu am pus foarte multe probleme. E clar că a fost o preocupare de a închide, de a nu lăsa spații.

Dacă noi vom avea aceeași organizare de joc și, în același timp, liderii incontestabili, cei care au făcut diferența până acum, își vor pune amprenta în jocul echipei, sunt speranțe.

Reclamă 4 / 0/3

Mai este un aspect, tot ceea ce înseamnă jocul ăsta, toți am remarcat jocul ăsta, ieșirile din apărare prin construcție, soluții de pasare, ei au arătat foarte bine și au contat chiar și în inferioritate. Sunt momente în care pe jocul ăsta pe construcție pot fi expuși dacă facem un pressing agresiv, dacă facem un pressing de întâmpinare și recuperăm și câștigăm mingea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO, 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Vicecampioana României începe asaltul total spre calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii încearcă, în Danemarca, să obţină cea mai aşteptată victorie de fani. S-ar putea apropia astfel la un singur pas de faza grupelor. Cele mai tari faze vor fi pe AS.ro.

În tur, FCSB şi Nordsjaelland au remizat alb pe stadionul din Ghencea. Adamo Nagalo a fost eliminat atunci în minutul 59, dar roş-albaştrii nu au profitat şi acum au o misiune mult mai dificilă. În prelungiri, au scăpat la o ocazie uriaşă a rivalilor, care au lovit bara.

FCSB avea victorii pe linie în acest sezon, dar Nordsjaelland i-a stricat seria. Echipa lui Gigi Becali are acum şansa să îşi ia revanşa.

„E doar fotbal. Sunt două echipe, una merge mai departe, alta nu. Nu există tragedii în fotbal pentru mine. Nu trebuie să sărbătorim prea tare când câștigăm sau să considerăm că e o tragedie dacă nu reușim. Domnul Becali vrea să câștigăm titlul, e normal, dar eu cred că toate competițiile sunt importante”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și