Închide meniul

Dumitru Dragomir n-a stat deloc pe gânduri! “Cu câte echipe mergem în grupele Conference League?”. Răspunsul dat pe loc

Cosmin Cioboată Publicat: 16 august 2022, 12:01

Dumitru Dragomir n-a stat deloc pe gânduri! “Cu câte echipe mergem în grupele Conference League?”. Răspunsul dat pe loc

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB. Ce a spus despre Eduard Radaslavescu

Dumitru Dragomir, în timpul unei partide/ Hepta

  • Dumitru Dragomir n-a stat deloc pe gânduri
  • “Cu câte echipe mergem în grupele Conference League?”

Dumitru Dragomir n-a stat deloc pe gânduri când a fost întrebat câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League. FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se pregătesc pentru meciurile decisive din turul 3 preliminar al competiției europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir și-ar dori ca toate cele 3 formații să ajungă în grupe, însă este conștient că misiunea nu va fi ușoară.

Dumitru Dragomir n-a stat deloc pe gânduri! “Cu câte echipe mergem în grupele Conference League?”

Fostul șef de la LPF crede că numai două dintre FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova vor trece cu bine de play-off-ul Conference League.

Reclamă

“Ar fi bine să se califice toate trei. S-ar putea să se califice toate trei, s-ar putea niciuna! Dar cred că ne putem duce cu două. Asta e părerea mea. Doar una nu ar fi bine. Ideal ar fi să mergem cu toate trei. Există această posibilitate.

Din punct de vedere tehnic, echipele românești au făcut un salt. Dar în campionat nu se vede, văd că Steaua (n.r. – FCSB) se chinuie”, a spus Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Reclamă

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova vor disputa joi seară manșa tur din play-off-ul Conference League. Toate cele 3 partide vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking

FCSB pune în vânzare biletele pentru meciul cu Viking, astăzi, după ce UEFA a decis ca meciul să se joace doar cu peluzele închise. 30.000 de fani sunt aşteptaţi pe stadion, însă Mihai Stoica i-a consolat pe fani.

„Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai ieftin bilet la FCSB – Viking costă 30 de lei. Biletele vor putea fi achiziţionate de marţi, de la ora 10:00, online. Casele se vor deschide de miercuri.

  • VIP 1 – 150 LEI
  • VIP 2 – 100 LEI
  • VIP 3 – 75 LEI
  • TRIBUNA 2 – INEL 1 – 50 LEI
  • TRIBUNELE 1 ȘI 2 – INELELE 2 ȘI 3 – 30 LEI

FCSB va avea ambele peluze închise la partida cu Viking, din playoff-ul Conference League

UEFA a luat decizia în privinţa prezenţei spectatorilor la FCSB – Viking. Astfel, FCSB va juca cu ambele peluze închise prima manșă din play-off-ul Conference League. Mai mult, vicecampioana României va trebui să plătească şi o amendă de 30.000 de euro.

„Din păcate, ambele peluze vor fi închise joi”, a anunţat şi Mihai Stoica.

De asemenea, FCSB a fost amendată cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte şi aprinderea de torţe.

La precedentul meci european, vicecampioana României a fost susținută de peste 40.000 de oameni, la returul cu Dunajska Streda (1-0) din turul 3 preliminar. Una dintre peluze a fost însă închisă, din cauza scandărilor rasiste ale fanilor de la meciul cu Saburtalo (4-2), din turul 2 preliminar.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu