Închide meniul

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Andrea Compagno, în West Ham – FCSB: „Nici nu o atinge”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 13:51

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Andrea Compagno, în West Ham – FCSB: „Nici nu o atinge

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Andrea Compagno în West Ham - FCSB

Andrea Compagno, într-o partidă pentru FCSB/ Hepta

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Andrea Compagno, în partida de debut a celor de la FCSB, în grupele Conference League, contra lui West Ham. Fostul şef de la Ligă nu este impresionat de vârful adus de Gigi Becali în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a debutat cu gol pentru FCSB. Fostul atacant de la FC U Craiova 1948 a marcat în ultima etapă a roş-albaştrilor, însă echipa a pierdut pe terenul celor de la Farul, scor 1-3.

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio şansă lui Andrea Compagno, în West Ham – FCSB

Dumitru Dragomir este convins că Andrea Compagno nu va avea o evoluţie solidă în partida FCSB-ului cu West Ham. Vârful cumpărat de Gigi Becali în schimbul a 1.5 milioane de euro nu a intrat în graţiile fostului şef de la Ligă, care consideră că doar în campionatul intern acesta poate face faţă.

„Compagno nici nu o atinge, vedeți-vă de treabă. Aici, cu ai noștri, e mare. Acolo sunt toți de înățlimea lui. Dacă dă de 3-4 ori cu capul e bine. Nici la cornere nu dă”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

FCSB va debuta cu un meci „de foc” în grupele Conference League. Roş-albaştrii vor întâlni West Ham, pe „London Stadium”, într-un meci ce va fi în format live text, pe as.ro, joi, de la ora 22:00.

Reclamă

Helmut Duckadam critică transferurile făcute de Gigi Becali la FCSB

Helmut Duckadam a criticat campania de transferuri realizată de Gigi Becali la FCSB, în această vară. Jucătorii vizaţi de fostul portar sunt Andrea Compagno şi David Miculescu, atacanţi în schimbul cărora patronul roş-albaştrilor a plătit peste 3 milioane de euro.

Helmut Duckadam nu a fost convis de Andrea Compagno, vârful adus de la FC U Craiova 1948. În ciuda golului marcat în partida cu Farul, italianul nu l-a impresionat pe fostul internaţional român.

„Nu cred că Andrea Compagno se va impune. Jocul echipei nu e făcut pentru un număr 9, un vârf de careu. Este un jucător care poate ajuta echipa, dar are nevoie de mingi și nu știu dacă le va primi. Chiar am urmărit primul său joc, eram foarte curios înainte de partidă câte centrări bune va primi, cât va fi jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, la FCSB joacă în ultimii ani fiecare pentru el, să iasă în evidență, să prindă un contract afară. Nu există un joc omogen, vin jucători, stau 2-3 săptămâni și pleacă. Așa e foarte greu să ai o echipă omogenă. Eu nu cred că va face față. Dacă vor trece 2-3 partide fără să marcheze, va intra pe lista neagră”, a declarat Helmut Duckadam, la Pro Arena.

De asemenea, alt jucător care a intrat în vizorul lui Helmut Duckadam este David Miculescu. Şi pentru acesta, Gigi Becali „a spart banca”, plătind peste 1 milion de euro celor de la UTA.

„Cred că au greșit când au dat atâția bani pe Miculescu. Este un jucător tânăr, care a ieșit de câteva ori în evidență. Ce voi spune nu va fi pe placul suporterilor: nu a făcut câteva jocuri bune la rând. Cred că îi va fi foarte greu să mai prindă echipa ca titular. Avantajul lui este că este un jucător tânăr”, a mai spus Helmut Duckadam, conform aceleiaşi surse citate mai sus

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și