Închide meniul

Elias Charalambous, anunţ despre situaţia lui Risto Radunovic, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „E 100% apt!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 18:52

Reclamă
Elias Charalambous, anunţ despre situaţia lui Risto Radunovic, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „E 100% apt!

Elias Charalambous, anunţ despre situaţia lui Risto Radunovic, înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia

Risto Radunovic, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Elias Charalambous a făcut un anunţ despre situaţia lui Risto Radunovic, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia, partida retur din turul doi preliminar din Conference League. Fundaşul muntenegrean e apt de joc şi va putea evolua în duelul cu bulgarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB luptă pentru calificarea în turul trei preliminar din Conference League. Roş-albaştrii au avantaj minim după meciul tur, scor 1-0, graţie golului marcat de Florinel Coman. Returul se va disputa joi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunţ despre situaţia lui Risto Radunovic, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Elias Charalambous a dat asigurări în privinţa stării fizice a lui Risto Radunovic. Antrenorul cipriot a declarat că fundaşul este refăcut complet, şi va face parte din lotul FCSB-ului, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia.

Risto Radunovic nu a fost utilizat  în duelul din ultima etapă de Liga 1, cu Oţelul, şi era incert şi în privinţa returul cu CSKA 1948 Sofia.

„Radunovic e 100% apt de joc. Toți jucătorii sunt OK, până acum, dar, repet, urmează încă un antrenament”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Reclamă

De asemenea, Charalambous a declarat că nu s-a decis în privinţa primului 11, pentru duelul cu bulgarii, mărturisind însă că vor exista anumite schimbări în echipa de start, având în vedere că roş-albaştrii joacă din trei în trei zile.

„Avem un lot mare, nu avem noțiunea de prima echipă, de echipa a doua. Trebuie să facem și schimbări, pentru că jucăm din 3 în 3 zile. Credem în toți fotbaliștii. Vom decide după antrenamentul din această seară care va fi echipa de start.

După primul joc din Bulgaria, am spus că nimic nu e terminat. S-a încheiat doar prima repriză, acum urmează repriza a doua.

Reclamă 4 / 0/3

Am analizat jocul din tur, îi știm mai bine decât înainte de prima manșă. Jocul e deschis. Dacă credem că suntem calificați deja, vom avea probleme. Trebuie să fim concentrați din primul minut”, a mai spus Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu CSKA 1948 Sofia.

Darius Olaru, mesaj de luptă înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Darius Olaru a transmis un mesaj de luptă, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia, meciul retur din turul doi preliminar din Conference League. Căpitanul roş-albaştrilor e convins că echipa sa poate câştiga duelul cu bulgarii şi poate obţine calificarea.

„Aşteptăm calificarea, dar trebuie să facem un joc bun, solid, pentru a obţine acest lucru.

Este un dezavantaj că nu vom juca cu spectatori, dacă erau oameni în spatele nostru, era mult mai uşor. Mâine, dacă ne vom face jocul, cred că vom reuşi să ne calificăm.

Am avut un început bun de sezon, sperăm să continuăm la fel. Am avut jocuri destul de bune. (N.r. Despre meciul tur cu CSKA 1948 Sofia) A fost primul meci de Europa şi am intrat puţin temători, mâine va fi cu totul diferit.

(N.r. despre declaraţiile lui Gigi Becali) Sper să nu facem vreo surpriză mâine, să nu-i facem pe plac dânsului. Dacă vom avea atitudine şi agresivitate, nu vor fi probleme”, a declarat Darius Olaru, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și