Închide meniul

Farul şi-a aflat adversara din play-off-ul Conference League! Cu cine se va duela campioana

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 23:01

Farul şi-a aflat adversara din play-off-ul Conference League! Cu cine se va duela campioana

Farul şi-a aflat adversara din play-off-ul Conference League

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Hepta

Farul şi-a aflat adversara din play-off-ul Conference League. Campioana se va duela cu HJK Helsinki pentru un loc în grupele celei de-a treia competiţii inter-cluburi din Europa. Meciul tur se va desfăşura pe terenul campioanei, joi, 24 august, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a calificat în play-off-ul Conference League după ce a eliminat-o fără emoţii pe Flora Tallinn. Campioana s-a impus cu scorul de 3-0 în tur, şi cu scorul de 2-0 în returul din Estonia.

Farul şi-a aflat adversara din play-off-ul Conference League

HJK Helsinki a fost eliminată din turul trei preliminar din Europa League de către Qarabag. Azerii s-au impus cu scorul de 4-2 la general.

HJK Helsinki este campioana Finlandei, şi a fost eliminată, iniţial, din turul doi preliminar din Champions League de către Molde.

Farul a ajuns în play-off-ul Conference League după ce a învins-o fără drept de apel pe Flora Tallinn. Iniţial, campioana a jucat în primul tur preliminar din Champions League, de unde a fost eliminată de către Sheriff Tiraspol.

Reclamă

Ulterior, campioana a fost retrogradată direct în turul al doilea din Conference League, unde a învins-o pe Urartu, după un retur câştigat cu scorul de 3-2.

Turul confruntării cu HJK Helsinki se va disputa pe terenul celor de la Farul, joi, 24 august, de la ora 20:00. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Finlanda.

În play-off-ul Conference League este calificată şi Sepsi. Covăsnenii se vor duela cu Bodo/Glimt pentru a obţine prezenţa în grupele celei de-a treia competiţii inter-cluburi din Europa. FCSB a părăsit competiţia, după ce a fost eliminată de către Nordsjaelland.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League

Se ştie câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League. Campioana României a eliminat-o în dublă manşă pe cea mai bună echipă a Estoniei, Flora Tallinn, în turul 2 preliminar. După victoria cu 3-0 de la Ovidiu, jucătorii lui Gică Hagi au câştigat cu 2-0 şi în deplasare.

Pentru calificarea în play-off-ul din UEFA Conference League, Farul lui Gică Hagi şi-a asigurat un cec de 750.000 de euro. Marele „tun” financiar îl poate da „Regele” în cazul în care îşi duce echipa în grupele celei de-a treia competiţii europene.

O prezenţă în grupe îi aduce aproape 3 milioane de euro. Mai mult, orice victorie în cele şase meciuri vine la „pachet” cu un cec de jumătate de milion de euro.

Care sunt premiile din Conference League:

  • Turul 3 preliminar: 550.000 de euro
  • Play-off: 750.000 de euro
  • Grupe: 2.940.000 de euro
  • O victorie în grupe: 500.000 de euro
  • Un egal în grupe: 166.000 de euro
  • Locul 1 în grupă: 600.000 de euro
  • Locul 2 în grupă: 325.000 de euro
  • Calificare în optimi: 300.000 de euro
  • Calificare în sferturi: 1.000.000 de euro
  • Semifinale: 2.000.000 de euro
  • Calificarea în finală: 3.000.000 de euro
  • Campioana: 5.000.000 de euro
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și