Închide meniul

FCSB are o defensivă de coșmar! Favoriții lui Gigi Becali au gafat și în deplasarea cu Anderlecht. Cea mai slabă defensivă din Conference League

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2022, 20:51

Reclamă
FCSB are o defensivă de coșmar! Favoriții lui Gigi Becali au gafat și în deplasarea cu Anderlecht. Cea mai slabă defensivă din Conference League

FCSB are o defensivă de coșmar! Favoriții lui Gigi Becali au gafat cu Anderlecht

Dawa și Tamm, o nouă gafă / Profimediaimages

FCSB are o defensivă de coșmar în acest sezon. Echipa lui Nicolae Dică nu a reușit să scape fără gol primit în deplasarea cu Anderlecht din UEFA Conference League. După ce a pierdut cu același scor, 0-5, în ambele partide cu Silkeborg, roș-albaștrii au gafat și în capitala Belgiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a surprins în echipa de start și a ales să atace cu Dumiter. În centrul defensivei s-a bazat tot pe favoriții lui Gigi Becali, Joonas Tamm și Joyskim Dawa.

FCSB are o defensivă de coșmar în UEFA Conference League

În minutul 38, apărarea lui FCSB a cedat. Murillo a centrat în mijlocul careului, acolo unde Yari Veschaeren a fost scăpat din marcaj. Aflat între Tamm și Dawa, mijlocașul de 21 de ani a profitat și a trimis imparabil. Târnovanu nu a avut nicio șansă.

A fost al 14-lea gol primit de roș-albaștri în cele 5 meciuri din grupa B din Conference League. Nicio altă echipă din competiție nu a încasat mai multe goluri. Singurul meci în care FCSB s-a apărat fără greșeală a fost chiar turul cu Anderlecht, scor 0-0.

Titularizați cu regularitate, Tamm și Dawa s-au întrecut în erori și în campionat. FCSB are a 5-a cea mai slabă defensivă din Liga 1. În 13 meciuri a încasat 18 goluri. Numai Mioveni, UTA, FC Argeș și Chindia au mai multe goluri primite.

Reclamă
Reclamă

Surprize uriaşe pregătite de Nicolae Dică în primul 11 la Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică a alcătuit un prim 11 surprinzător la meciul Anderlecht – FCSB. Andrei Dumiter a fost titularizat de antrenorul roş-albaştrilor, pentru prima dată în acest sezon.

Nicolae Dică a mizat pe Andrei Dumiter, pentru primul 11 al FCSB-ului, în partida cu Anderlecht. Atacantul va face cuplu în atac cu Octavian Popescu, dar şi cu David Miculescu.

Antrenorul roş-albaştrilor a ales să-i menajeze pe titularii de bază din atac, şi anume Florinel Coman şi Andrea Compagno. În defensivă, Dică a ales cuplul obişnuit de fundaşi centrali, format din Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

Reclamă

Primul 11 al lui FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Olaru – Miculescu, Dumiter, Popescu

Andrei Dumiter nu a bifat niciun meci ca titular în acest sezon, fiind accident în prima parte a campionatului. De altfel, atacantul a jucat doar 76 de minute în întreaga stagiune, evoluând timp de o repriză în partida cu Silkeborg, din deplasare, 30 de minute în meciul cu UTA din Cupă, iar în confruntarea cu Sepsi din ultima rundă, a fost introdus în timpul prelungirilor.

De cealaltă parte, David Miculescu a fost preferat în locul titularului de bază, Andrea Compagno. Fostul atacant de la UTA a fost utilizat în acest sezon în ambele meciuri cu Silkeborg, însă în partidele de campionat, a fost mai mult rezervă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și