Închide meniul

FCSB, avertizată înaintea returului cu Dunajska Streda: „Să nu se culce pe o ureche! La Mioveni a fost o lipsă crasă de profesionalism!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 16:32

Reclamă
FCSB, avertizată înaintea returului cu Dunajska Streda: „Să nu se culce pe o ureche! La Mioveni a fost o lipsă crasă de profesionalism!

Helmut Duckadam deplânge situaţia de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a fost avertizată înaintea returului cu Dunajska Streda. Valeriu Răchită este de părere că roş-albaştrii trebuie să dea totul, chiar dacă s-au impus la limită în manşa tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va lupta pentru calificarea în play-off-ul Conference League, după ce îşi vor disputa manşa a doua a confruntării din turul al treilea preliminar. În tur, trupa lui Nicolae Dică a triumfat în Slovacia, cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Joonas Tamm.

FCSB, avertizată înaintea returului cu Dunajska Streda

„Ce s-a întâmplat la Mioveni mi se pare o crasă lipsă de profesionalism din partea jucătorilor. Nici nu trebuia să aibă antrenor la Mioveni, contra unei echipe care pierduse toate meciurile și să te prezinți în felul în care te-ai prezentat.

Dar, în Europa, FCSB, care e continuatoarea sportivă a Stelei, are acest pedigri de Europa, care o menține acolo sus. În ultimii zeci de ani, e echipa care a dus cele mai multe puncte pentru coeficientul UEFA.

Eu sper ca mâine jucătorii să nu se culce pe o ureche că au câștigat cu 1-0 în deplasare, iar slovacii să prindă vreun contraatac și să își facă meciul greu FCSB. Eu cred că FCSB se va califica, mi-aș dori ca toate să o facă”, a declarat Valeriu Răchită, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali îi face super-echipă lui Nicolae Dică la FCSB. În funcţie de performanţele roş-albaştrilor, patronul va mai transfera jucători. Anunţul a fost făcut şi de antrenorul echipei, care mărturiseşte că deja ştie ce întăriri îi vor fi aduse.

Gigi Becali continuă transferurile la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a adus 8 jucători în această vară, ultimii alăturaţi lotului lui Nicolae Dică fiind Radu Boboc, Eduard Radaslavescu şi Marco Dulca.

„Eu știu deja jucătorii. Voi nu-i știți. Probabil o să-i aflați. Dar nu îi spun eu. Important este să trecem de această dublă”, a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB continuă campania de transferuri

Gigi Becali a dezvăluit că ţinteşte să transfere încă un atacant. Pe acest post, patronul roş-albaştrilor i-a adus pe Bogdan Rusu şi David Miculescu.

Totodată, Gigi Becali vrea să nu se pripească, pentru a evita o situaţie precum cea a celor de la Rapid, care s-a confruntat cu falimentul, şi a celor de la Dinamo, care a retrogradat în liga secundă.

„Tată, la ora asta vreau un atacat de 27, 28 de ani, cu experiență. Eu i-am luat pe Miculescu și Radaslavescu ca să iau bani pe ei.

Dacă ne calificăm, mai iau repede unu sau doi atacanți, dar mai în vârstă, cu experiență. Și după aia, dacă ne calificăm și în grupe, mai iau doi tot mai în vârstă.

Totul trebuie calculat și făcut cu înțelepciune. Trebuie să știm și dacă ne calificăm și dacă mai luăm bani. Dacă nu luăm, trebuie să ne mai subțiem. Ca altfel ajungem ca Rapid și ca Dinamo”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și