Închide meniul

FCSB i-a dat gol lui Viking în acelaşi minut ca pe Arena Naţională! Malcom Edjouma, lovitură perfectă de cap

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2022, 20:33 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 21:15

FCSB i-a dat gol lui Viking în acelaşi minut ca pe Arena Naţională! Malcom Edjouma, lovitură perfectă de cap

Malcom Edjouma a deschis scorul în partida cu Viking

Profimedia

  • FCSB i-a dat gol lui Viking în acelaşi minut ca pe Arena Naţională

FCSB i-a dat gol lui Viking în acelaşi minut ca pe Arena Naţională. Malcom Edjouma, lovitură perfectă de cap din centrarea lui Florinel Coman, cel care reuşise să marcheze în tur în acelaşi minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început perfect returul de la Viking. În minutul 3, Malcom Edjouma a deschis scorul prin Malcom Edjouma.

FCSB i-a dat gol lui Viking în acelaşi minut ca pe Arena Naţională

Florinel Coman a centrat perfect de pe partea stângă, iar Malcom Edjouma a reluat în plasă cu o lovitură perfectă de cap, iar FCSB a egalat scorul la general. Acesta a fost al şaselea meci jucat de Edjouma pentru FCSB în cupele europene şi al doilea gol marcat.

Reclamă

Presa din Franţa a dezvăluit ce sumă de bani a pregătit Toulouse pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB

Presa din Franţa a dezvăluit ce sumă de bani a pregătit Toulouse pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB. De asemenea, francezii au scris şi depsre pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali. Malcom Edjouma poate fi următorul transfer de milioane de euro al lui Gigi Becali. Toulouse vrea să aducă un mijlocaş, iar în cap de listă este jucătorul de la FCSB. Toulouse şi-a stabilit şi un buget pentru transferul unui mijlocaş.

Astfel, Toulouse ar avea disponibilă suma de 2.500.000 de euro pentru transferul unui mijlocaş, anunţă francezii. În aceste condiţii, şansele ca transferul lui Malcom Edjouma la Toulouse să se realizeze sunt infime, având în vedere cât cere Gigi Becali.

Reclamă

Patronul FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că vrea 5 milioane de euro. Atât este clauza de reziliere a mijlocaşului adus la începutul anului de la FC Botoşani pentru suma de 350.000 de euro.

„Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Valeriu Iftime, amuzat când a aflat cât cere Gigi Becali pentru Malcom Edjouma

Dacă ia cinci milioane de euro pentru Edjouma, înseamnă că s-au rugat toți preoții de la Muntele Athos pentru dânsul (n.n. râde). Mă pocăiesc și eu. M-aș bucura pentru domnul Gigi Becali să ia acești bani.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom are calități foarte mari, se poate adapta la orice echipă! Mai ales că este francez și s-a născut chiar la Toulouse. Ar face față în Ligue, de ce nu? El este un jucător pe care Marius (n.n. Marius Croitoru) l-a apreciat mult, asta și pentru că are ceva special în jocul lui„, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Edjouma are un singur vis: „Trebuie să câștigăm campionatul!”

Malcom Edjouma (25 ani) visează să câştige titlul cu FCSB. Roş-albaştrii vor cu orice preţ să spargă gheaţa după 7 ani de aşteptare. În cadrul unui interviu acordat la începutul lunii, fotbalistul a transmis că întregul vestiar al FCSB se gândeşte la cucerirea campionatului.

„Am fost transferat de FCSB în februarie, înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Acum sunt aici să lupt pentru titlu, pentru campionat. Suntem pe locul doi, la două puncte distanță de prima poziție și mai sunt patru meciuri. Primul loc este un obiectiv pe care îl avem cu toții în cap și pe care nu îl ascundem. Trebuie să câștigăm campionatul și suntem foarte aproape, suntem mai aproape decât în anii anteriori așa că trebuie să rămân concentrat până în ultima zi.

Întotdeauna vreau să câștig, nu mă interesează să am un meci bun, să marchez un gol sau o pasă de gol, toate calitățile mele contează pentru jocul colectiv. Nu-mi place să pierd așa că nu voi fi fericit cu asta. Posibilul triumf în campionat îmi oferă încredere și ar fi un lucru extraordinar, pentru că acest sezon a fost unul bun pentru mine și echipa mea. Au trecut mulţi ani de la ultimul titlu câștigat de FCSB, iar primul loc va juca în calificările pentru Champions League, sunt lucruri care contează foarte mult pentru club și suporteri.

Mi-aș dori să realizez aceste lucruri pentru finalul sezonului, iar apoi vom vedea. Rămân concentrat pentru că acest an cendaristic va fi unul foarte important pentru mine. Rămân concentrat și îmi continui dezvoltarea în clubul meu, apoi vom vedea mai târziu”, a declarat Malcom Edjouma, în cadrul interviului pentru CFOOT.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”