Închide meniul

FCSB și-a aflat adversara din Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo și FK Partizani. Cine sunt cele două echipe

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iunie 2022, 15:55

FCSB și-a aflat adversara din Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo și FK Partizani. Cine sunt cele două echipe

FCSB și-a aflat adversara din Conference League

FCSB este vicecampioana României / Hepta

FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

Cine sunt FC Saburtalo și FK Partizani, posibilele adversare ale FCSB-ului în Conference League

FC Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi. Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

Înființată în urmă cu 22 de ani, FC Saburtalo a cucerit 4 trofee: un titlu, două Cupe și o Supercupă a Georgiei. În prezent, lotul echipei din Georgia este estimat la 4,91 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cel mai valoros jucător al lui FC Saburtalo este Iuri Tabatadze, cotat la 450.000 de euro.

FK Partizani, cealaltă posibilă adversară a celor de la FCSB, se poate lăuda cu locul 3 ocupat la finalul sezonului 2021/2022 din prima ligă a Albaniei. Partizani a încheiat stagiunea cu 58 de puncte, la 15 lungimi în spatele campioanei FK Tirana.

Reclamă

Echipa albaneză are o istorie mult mai lungă decât adversara sa din Conference League. FK Partizani s-a fondat în 1946, iar de-a lungul timpului a câștigat 16 titluri, 15 Cupe și două Supercupe ale Albaniei.

Valoarea totală a lotului celor de la FK Partizani este de 5,6 milioane de euro, conform transfermarkt.com. Xhuliano Skuka este cel mai bine cotat jucător al albanezilor, la 450.000 de euro.

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali despre Jefte Betancor

Gică Hagi l-a luat pe Jefte Betancor gratis după despărţirea de FC Voluntari, iar Gigi Becali regretă acum că nu l-a observat de când evolua pentru ilfoveni. Forma lui a explodat la Farul, pentru care a înscris 16 goluri şi a oferit şi două assist-uri, în 36 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB se teme că Gică Hagi va cere o sumă şi mai mare pentru transferul spaniolului de 28 de ani.

„Nu, nu am tatonat terenul în zona asta. La CFR au fost trei jucători de număr nou, Debeljuh, Dugandzic, Buş. Dintre cei trei a jucat doar Debeljuh, toţi trei de acelaşi profil, puternici, cu spatele la poartă. Jefte e de profil diferit, nu l-am văzut mult jucând cu spatele la poartă. Nici Birligea n-a jucat, a jucat în stânga, în locul lui Petrila.

Poate Petrescu vrea să schimbe puţin, să joace mai combinativ. La Hagi se joacă un fotbal diferit, dar diferit şi de ce se joacă la CFR. Dacă nu ai decât patru pe un post, îl aduci şi pe al cincilea (n.r. – râde).

Îl aduci pe Jefte, un Jefte, iar Tănase trece inter, Olaru inter dreapta. Coman extremă stângă. Da, toată lumea trebuie să joace. Când ai dat 3 milioane pe un jucător… Şi Octavian? E inter, trebuie să joace inter. La noi e clar că trebuie să joace, din toate raţiunile, Tănase, Coman, Olaru, Octavian Popescu, trebuie să joace. Cordea mai e în dreapta sau Vali Gheorghe, iar în dreapta Jefte nu poate juca acolo.

Îl avem şi pe Ianis Stoica, iar el trebuie să capete minute mai multe, trebuie să-i facem bărbaţi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • FCSB și-a aflat adversara din Conference League: FC Saburtalo sau FK Partizani
  • Cine sunt cele două echipe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și