Închide meniul

Florin Lovin, uluit când a văzut echipa de start a lui FCSB din meciul cu Anderlecht: „Sunt surprins, nu înțeleg!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2022, 20:14

Florin Lovin, uluit când a văzut echipa de start a lui FCSB din meciul cu Anderlecht: „Sunt surprins, nu înțeleg!

Florin Lovin, uluit când a văzut echipa de start a lui FCSB din meciul cu Anderlecht

Florin Lovin este fost coechipier cu Nicolae Dică / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Lovin a fost uluit când a văzut echipa de start a lui FCSB din deplasarea cu Anderlecht, din etapa a 5-a a grupelor UEFA Conference League. Fostul jucător al roș-albaștrilor nu a înțeles decizia luată de Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a continua să spere la „primăvara” europeană, victoria era obligatorie pentru vicecampioana României. Totuși, Dică a trimis în atac trei jucători tineri: Dumiter, Miculescu și Octavian Popescu.

Florin Lovin, uluit când a văzut echipa de start a lui FCSB

Fost coechipier cu Dică între 2004 și 2008, Lovin nu își explică de ce FCSB a tot schimbat strategia. În deplasarea cu Silkeborg, roș-albaștrii și-au menajat titularii și au cedat cu 0-5. Același scor a fost înregistrat și în retur.

Ori mergi în continuare pe strategia respectivă, totuşi campionatul e primordial, dar nu ştiu. Eu când jucam, cel mai bun antrenament era meciul. Mai degrabă mă ţineai în priză cu meci, decât cu antrenament.

Când eram la Steaua (n.r. FCSB), intram în primăvara europeană an de an şi jucam aceiaşi jucători din trei în trei zile. E o chestie pe care nici eu nu am înţeles-o (n.r. de ce sunt obosiţi jucătorii).

Reclamă

Foarte mulţi jucători, din toate sporturile, consideră meciul cel mai bun antrenament. Sunt surprins, pentru că sunt jucători tineri. Nu înţeleg nici chestia cu titularii şi rezervele.

Ai un lot de jucători, unii au 10.000 -15.000 de euro salariul, ar fi treaba antrenorului ca oricare joacă, să joace la fel de bine”, a declarat Florin Lovin la orangesport.ro.

Surprize uriaşe pregătite de Nicolae Dică în primul 11 la Anderlecht – FCSB

Nicolae Dică a ales un prim 11 surprinzător la meciul Anderlecht – FCSB. Andrei Dumiter a fost titularizat de antrenorul roş-albaştrilor, pentru prima dată în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a mizat pe Andrei Dumiter, pentru primul 11 al FCSB-ului, în partida cu Anderlecht. Atacantul va face cuplu în atac cu Octavian Popescu, dar şi cu David Miculescu.

Antrenorul roş-albaştrilor a ales să-i menajeze pe titularii de bază din atac, şi anume Florinel Coman şi Andrea Compagno. În defensivă, Dică a ales cuplul obişnuit de fundaşi centrali, format din Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

Primul 11 al lui FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Olaru – Miculescu, Dumiter, Popescu

Andrei Dumiter nu a bifat niciun meci ca titular în acest sezon, fiind accident în prima parte a campionatului. De altfel, atacantul a jucat doar 76 de minute în întreaga stagiune, evoluând timp de o repriză în partida cu Silkeborg, din deplasare, 30 de minute în meciul cu UTA din Cupă, iar în confruntarea cu Sepsi din ultima rundă, a fost introdus în timpul prelungirilor.

De cealaltă parte, David Miculescu a fost preferat în locul titularului de bază, Andrea Compagno. Fostul atacant de la UTA a fost utilizat în acest sezon în ambele meciuri cu Silkeborg, însă în partidele de campionat, a fost mai mult rezervă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și