Închide meniul

Florin Răducioiu, mesaj clar înainte de West Ham – FCSB: „Singurul semn de întrebare este cât vor rezista”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 18:17

Florin Răducioiu, mesaj clar înainte de West Ham – FCSB: „Singurul semn de întrebare este cât vor rezista

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a transmis un mesaj clar înainte de West Ham – FCSB. Fostul internaţional român nu crede în şansele trupei lui Nicolae Dică pe „London Stadium”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va debuta în grupele Conference League. Trupa lui Nicolae Dică va avea un adversar „de foc” în prima etapă, întâlnind West Ham în deplasare. Partida va avea loc joi, de la ora 22:00, în format live text, pe as.ro.

Florin Răducioiu, mesaj clar înainte de West Ham – FCSB

Florin Răducioiu a prefaţat duelul dintre West Ham şi FCSB. Fostul oficial al lui Dinamo a dezvăluit că stilul de joc al englezilor nu le va da nicio şansă jucătorilor lui Nicolae Dică.

Totodată, Răducioiu a declarat că roş-albaştrilor le va fi foarte greu să obţină un rezultat mare la Londra, însă susţine că va fi o oportunitate pentru jucători să îşi demonstreze calităţile.

„Va fi o presiune foarte mare pentru FCSB. Știe și Mister Dică ce îl așteaptă, că fotbalul englez este foarte, foarte dificil. Foarte rapid!”. Atenție la orice fază pentru că acolo la orice fază poate ieși gol. FCSB nu are nimic de pierdut, trebuie să încerce pe contraatac și să le pună astfel probleme.

Reclamă

Singurul semn de întrebare este cât vor rezista, pentru că acolo ritmul este foarte diferit. Eu nu știu dacă FCSB va rezista din punct de vedere al ritmului. Rămân optimist, dar n-o să fie deloc simplu. FCSB trebuie să joace dezinvolt, corelat cu dăruirea din teren.

Nu dau sfaturi pentru chestiuni tactice, dar este un examen frumos, cu o echipă din Anglia. Nu-mi imaginam, dar cred că nici fotbaliștii că vor juca cu o echipă din Premier League. Asta e totuși o performanță”, a declarat Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Florin Răducioiu a evoluat pentru West Ham, de-a lungul carierei sale de jucător profesionist. Fostul atacant a bifat 11 partide pentru englezi, marcând două goluri, între iulie 1996 şi ianuarie 1997.

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil vă aşteptaţi să primim multe goluri”. Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Nicolae Dică a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului West Ham – FCSB, din prima etapă a grupelor UEFA Conference League. Antrenorul vicecampioanei României i-a avertizat pe jurnaliştii britanici că a venit să îşi vândă scump pielea.

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

„Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!

Dacă iese Antonio intră Scamacca, pe care s-au dat peste 30 de milioane… dacă iese Zouma intră Ogbonna, deci oricare ar intra nu cred că ar avea probleme. Soucek și Rice sunt doi jucători buni, să vedem dacă vor juca„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Răducioiu, pesimist înainte de West Ham – FCSB
  • Ce spune despre şansele trupei lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și