Închide meniul

„Probabil vă aşteptaţi să primim multe goluri”. Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB: „Nu ştiu câţi antrenor se pot mândri cu asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 21:55

„Probabil vă aşteptaţi să primim multe goluri. Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB: „Nu ştiu câţi antrenor se pot mândri cu asta!

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham - FCSB

Nicolae Dică, la o conferință de presă / Hepta

Nicolae Dică a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului West Ham – FCSB, din prima etapă a grupelor UEFA Conference League. Antrenorul vicecampioanei României i-a avertizat pe jurnaliştii britanici că a venit să îşi vândă scump pielea în partida care va fi joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!

Reclamă

Dacă iese Antonio intră Scamacca, pe care s-au dat peste 30 de milioane… dacă iese Zouma intră Ogbonna, deci oricare ar intra nu cred că ar avea probleme. Soucek și Rice sunt doi jucători buni, să vedem dacă vor juca„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Fanii s-au înghesuit la coadă înainte de West Ham – FCSB

Fanii s-au înghesuit la coadă la bilete înainte de West Ham – FCSB, primul meci al vicecampioanei României din faza grupelor Conference League.

FCSB va avea parte de o susținere numeroasă la Londra, din partea suporterilor români. Stadionul lui West Ham a fost luat cu asalt înaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea de la Londra. O parte dintre acestea s-au vândut sub formă de vouchere, la București, iar restul au puse în vânzare la stadionul lui West Ham.

Prețul unui bilet este de 35 de euro. Acestea ar putea să fie epuizate în cursul zilei de miercuri, cu 24 de ore mai devreme înaintea meciului.

David Moyes a pus ochii pe doi jucători de la FCSB

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, a dezvăluit, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB, că a urmărit cu atenție doi jucători din tabăra roș-albaștrilor.

David Moyes a antenționat că jucătorii lui FCSB pot să-i pună probleme serioase lui West Ham. Antrenorul scoțian nu are amintiri plăcute din meciurile cu echipe românești.

Am urmărit multe meciuri ale celor de la FCSB și am încercat să cunoaștem jucătorii cât mai bine. Ne-am făcut o idee mai clară. Ei au avut un start slab și anul trecut, dar la final au terminat pe locul secund. Și noi am început slab actuala stagiune. Am identificat unul-doi jucători la care trebuie să fim atenți, ne pot surprinde, dar nu vă pot spune despre cine este vorba.

West Ham nu are amintiri foarte bune cu echipele românești. Nici eu nu am. Am am jucat cu Everton în România și am pierdut (n.r. 1-5 cu Dinamo, în 2005). Orice se poate întâmpla. Dar timpul a trecut, ne gândim doar înainte”, a spus David Moyes, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și