Închide meniul

Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala” cu Viking din play-off-ul Conference League: „Am dubiile mele!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 9:33

Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala cu Viking din play-off-ul Conference League: „Am dubiile mele!

Antrenorul de la Viking consideră că FCSB e favorită la calificare

Jucătorii de la FCSB, la finalul meciului lui Viking / Hepta

Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala” cu Viking. Fostul mare internaţional crede că echipa lui Nicolae Dică va avea o misiune dificilă în Norvegia, unde trebuie să marcheze cel puţin două goluri pentru a spera la calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Cei care au deschis scorul au fost roș-albaștrii, în minutul 3, prin Florinel Coman, însă oaspeții au întors scorul până în pauză, după reușitele lui Kabran și Bjorshol.

Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala” cu Viking

Florin Răducioiu este de părere că CFR Cluj şi Universitatea Craiova au cele mai mari şanse să se califice în grupele Conference League. În cazul lui FCSB, fostul mare internaţional crede că echipa lui Nicolae Dică va avea viaţă grea în Norvegia.

„Toate au şanse să se califice mai departe. Poate mai puţin FCSB. Dar nu cred că toate au o remontada de făcut. Deci sunt nişte scoruri foarte uşor de întors. Poate puţin mai greu pentru FCSB.

Am dubiile mele cu FCSB. Legat de condiţii, de teren. Condiţia lor fizică mă preocupă. Nu ştiu. Dar Craiova şi echipa lui Dan au mari şanse să se califice”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

FCSB n-a mai jucat în grupele unei competiții europene din sezonul 2017-2018, când a participat în Europa League, reușind calificarea în „primăvara europeană”, tot cu Nicolae Dică pe bancă.

Nicolae Dică, un car de nervi la conferință înainte de Viking – FCSB

Nicolae Dică s-a enervat la conferința de presă dinainte de Viking – FCSB, când a fost întrebat dacă se simte sub presiune la clubul lui Gigi Becali.

Cu 2-1 a câștigat Viking meciul tur cu FCSB. Nicolae Dică a răbufnit și a transmis că nu își simte postul pus în pericol la FCSB, chiar dacă roș-albaștrii vor rata prezența în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Prin presiune la ce referi? Presiune este la orice club mergi, mai ales la un club care vrea să câștige campionatul și să meargă în grupe. La orice echipă e presiune. Am antrenat și la Liga 3, și la Liga 2, și la Liga 1. La un club cum e Steaua, într-adevăr, fiecare meci trebuie câștigat și e o presiune mai mare.

Dar nu știu la ce presiune te refereai tu. Dacă mai rămân eu sau ce? Eu, când am venit la echipă, am venit după un eșec în Europa și toată lumea vorbea că nu vom merge mai departe, să trecem de Saburtalo, dar am trecut două tururi de atunci. Am făcut niște lucruri bune, cred eu, iar jocul echipei s-a schimbat. De ce doar la noi vorbim de schimbarea antrenorului imediat? Am jucat șase meciuri și am pierdut doar un joc. E ceva ciudat!

Despre asta voiai să mă întrebi. Mi se pare ciudat. Ok, dacă asta este părerea voastră… după aia ne mirăm că de ce se schimbă antrenorii atât de repede. Păi, dacă noi, după cinci etape, vrem să-l schimbăm, ok…

Nu mă deranjează discuțiile astea, eu îmi fac treaba în continuare, dar mă refer ca idee. Dacă noi vorbim după 3-6 etape să se schimbe antrenorul și după tot voi vorbiți că de ce se schimbă antrenorul. D-asta se schimbă, că dacă toată lumea vorbește să schimbăm antrenorul…

Eu, când am venit la echipă, obiectivul nu era calificarea în grupele Conference League, pentru că am venit cu trei zile înaintea de un joc foarte important și am reușit să trecem mai departe”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă dinaintea meciului cu Viking.

Recomandări
  • Florin Răducioiu nu îi dă şanse lui FCSB în „finala” cu Viking
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și