Închide meniul

Florin Răducioiu, uluit de decizia luată de Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Maribor: „Mi se pare incredibil! Nu-mi vine să cred!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 august 2022, 22:27

Florin Răducioiu, uluit de decizia luată de Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Maribor: „Mi se pare incredibil! Nu-mi vine să cred!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a fost uluit de decizia luată de Dan Petrescu înainte de meciul CFR Cluj – Maribor, din manșa retur a play-off-ului UEFA Conference League. Fostul mare atacant al naționalei României nu înțelege de ce „Bursucul” le-a dat mai multe zile libere jucătorilor săi înaintea duelului decisiv din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și Maribor se luptă joi seară, de la ora 20:00, pentru calificarea în grupele Conference League, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. În tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Florin Răducioiu, uluit de decizia luată de Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Maribor

La conferința de presă premergătoare meciului din Gruia, Dan Petrescu a dezvăluit că le-a dat liber jucătorilor înaintea partidei decisive cu Maribor.

Florin Răducioiu a rămas „mască” când a auzit declarația antrenorului campioanei. Fostul atacant de la AC Milan, West Ham sau Espanyol nu este de părere că jucătorii ar fi trebuit să intre într-o mini-vacanță înaintea unei „finale”:

„Nu-mi vine să cred că le-a dat liber Dan înainte de o ‘finală’. Nu mi se pare normal. Să dai liber jucătorilor înainte de o ‘finală’ pentru a avea acces la grupe mi se pare neverosimil. Nu-mi vine să cred!

Reclamă

Îți pregătești echipa fără să-i stresezi prea mult, dar să păstrezi o anumită concentrare pentru a câștiga meciul cu Maribor. Dar să dai liber jucătorilor în această perioadă a anului mi se pare incredibil”, a spus Florin Răducioiu, pentru Orangesport.

Petrescu nu e mulțumit nici după ce LPF a amânat meciul lui CFR Cluj din Liga 1

La conferința premergătoare meciului retur din play-off-ul Conference League, „Bursucul” a recunoscut că nu este sigur dacă pauza prelungită din ultimele zile îi va ajuta pe elevii săi la meciul cu Maribor.

Declarația antrenorului campioanei surprinde, ținând cont că în ultima perioadă a criticat LPF în repetate rânduri pentru că nu amână meciurile din Liga 1 astfel încât să „aerisească” programul formațiilor care reprezintă România în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-am odihnit. Asta nu știu dacă e bine. Vedem, cu această pauză a trebuit să le dau câteva zile libere. N-am avut o zi liberă de când am început campionatul. După care, ieri și azi am încercat să-i aduc înapoi concentrați. După zilele libere, jucătorii se relaxează prea mult.

Aș vrea să răspund la întrebarea asta (n.r – dacă este bine că meciul din Liga 1 a fost amânat), mâine, după meci. Bine?”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Ce a spus Dan Petrescu despre Maribor înaintea „finalei” din Gruia

Dan Petrescu a vorbit și despre Maribor și a ajuns la concluzia că meciul din Gruia va fi echilibrat, iar calificarea se va decide în urma unei execuții individuale.

„Pentru mine, mereu cel mai important meci e meciul următor. E play-off, ambele echipe vor să ajungă în grupe. Presiunea e mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei și orice echipă campioană are mentalitate de învingători. Ei trec printr-o perioadă mai slabă, dar de când a venit noul antrenor nu au pierdut. Au făcut două egaluri după două meciuri bune și e clar că noul antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun pe apărare și pe faze fixe.

Par mult mai pragmatici, mai bine organizați și e clar că și pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat sau joacă pe la echipe naționale, U21, U19, echipa mare, și ale Sloveniei, și ale Croației. Fotbalul din Slovenia e foarte avansat, știm și noi ce jucători sunt în Europa din Slovenia. Va fi un meci care pe care. Cum ați văzut și ieri în Champions League cu Steaua Roșie și Qarabag, două greșeli mari au făcut să fie eliminați. Cine va greși, va ieși din competiție.

Sper să fim concentrați pentru că cei de la Maribor, chiar dacă au jucat duminică, au echipă foarte tânără. În afară de Kronaveter, care e căpitanul echipei, au jucători de 22, 23, 24 de ani. Ei ar putea juca mereu 3 meciuri pe săptămână. Într-un fel i-a ajutat pe ei meciul ăsta, pentru că au lucrat puțin și la omogenitate. Au un ’11’ de bază foarte bun și veți vedea un meci foarte echilibrat și cred că se va decide cu o execuție”, a mai declarat Petrescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și