Închide meniul

Florin Tănase, îngrijorat înaintea transferului în China: „E puţin euforic! A vorbit mult cu Stanciu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 8:22

Florin Tănase, îngrijorat înaintea transferului în China: „E puţin euforic! A vorbit mult cu Stanciu!

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / Profimedia

Florin Tănase este îngrijorat înaintea transferului în China. Căpitanul de la FCSB va pleca pentru 3 milioane de euro la Shanghai Port. „Tase” s-a interesat deja despre Oscar, fosta vedetă de la Chelsea, însă brazilianul e la un pas de plecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a cunoaşte cât mai multe informaţii despre noua sa echipă, Tănase a luat legătura cu Nicolae Stanciu, care evoluează la Wuhan.

Florin Tănase, îngrijorat înaintea transferului în China

”Nu s-a semnat dar discuţiile sunt încheiate pentru că pentru noi erau foarte uşor de încheiat. Trebuie să intre 3 miliaone! E puţin euforic, îţi dai seama, a vorbit mult cu Stanciu.

I-a vorbit de la superlativ şi de echipă şi în general de situaţia de acolo. Şi de viitorul coleg de echipă, Oscar. E şi el puţin preocupat pentru că probabil va pleca singur. E distanţă mare, are copil mic, căţel. Tănase oricum e un altfel de fotbalist”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

Reclamă

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an. Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de două sezoane, Florin Tănase a fost golgheterul României. În ediţia 2020-2021 a reuşit 24 de goluri, iar în ediţia 2021-2022 a reuşit 20 de goluri.

Mihai Stoica a anunțat cine va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Tănase

Mihai Stoica a anunțat că Florinel Coman va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase. Managerul general al vicecampioanei României a explicat cum a fost ales „Mbappe de România” pe postul de lider al vestiarului.

Chinuit de accidentări, Coman a avut prestații modeste în sezonul precedent, însă în noua stagiune pare mult mai motivat și vrea să strălucească din nou la formația „roș-albastră”, sub comanda noului antrenor, Nicolae Dică.

Mihai Stoica este convins că Florinel Coman este jucătorul cel mai potrivit pentru a purta banderola de căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase în China.

„S-a decis! Noul căpitan este Florinel Coman. Ceilalți sunt Octavian Popescu și Darius Olaru. Nu decide vestiarul, nu are cum. Coman este căpitan din două motive. A apărut în viața lui profesională o schimbare majoră, e foarte serios, implicat în antrenamente.

Și mereu a fost o voce ascultată în vestiar. Chiar are voce, charismă, calități de lider. Chiar dacă din afară nu se vede. Noi știm ce este în interior! A venit un antrenor nou care a spus «vreau să vorbiți, vreau voci». Olaru este tăcut, Coman are voce. Este foarte important! Am avut căpitani impuși care aveau doar banderola” , a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Tănase, îngrijorat înaintea transferului în China
  • Ce spune Mihai Stoica despre fostul căpitan de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și