Închide meniul

Florinel Coman, gol al descătuşării în FCSB – Saburtalo! Noul căpitan al roş-albaştrilor a marcat primul gol, într-un meci oficial, după un an!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2022, 22:24

Florinel Coman, gol al descătuşării în FCSB – Saburtalo! Noul căpitan al roş-albaştrilor a marcat primul gol, într-un meci oficial, după un an!

Florinel Coman a nimerit de două ori bara în FCSB - FC U Craiova 1948 1-1

Florinel Coman, în tricoul FCSB / Hepta

  • Florinel Coman, gol în FCSB – Saburtalo
  • Reuşită uriaşă pentru noul căpitan al roş-albaştrilor

Florinel Coman a reuşit un gol uriaş în meciul FCSB – Saburtalo, din turul 2 preliminar din UEFA Conference League. Atacantul de 24 de ani a făcut 3-2 pe Arena Naţională, într-un moment extrem de important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a condus cu 2-0, dar a fost egalată de georgieni. Tabatadze a înscris pentru 2-2 în minutul 78 şi s-a bucurat alături de coechipieri. A redus la tăcere cei 20.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Florinel Coman, gol al descătuşării în FCSB – Saburtalo

„Mbappe” Coman, care este noul căpitan al roş-albaştrilor, a dat imediat lovitura. A înscris în minutul 80 şi şi-a ajutat echipa să depăşească unul dintre mai dificile momente.

Reclamă

Florinel a spart gheaţa! A reuşit astfel primul său gol după o pauză de un an. Nu mai marcase, într-un meci oficial, de pe 29 iulie 2021. O făcea atunci în înfrângerea umilitoare cu Şahtior Karagandy, tot din Conference League. A urmat o „secetă” uriaşă pentru jucătorul pe care Gigi Becali îşi dorea să îl vândă cu zeci de milioane de euro.

Florinel Coman a fost schimbat cu cinci minute înainte de final şi a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii lui FCSB. Banderola a ajuns pe braţul lui Octavian Popescu. Florinel Tănase, cel care a fost căpitanul roş-albaştrilor, a văzut din lojă partida. Este aproape de un transfer în China, iar conducătorii clubului au decis să nu rişte.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat cine va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase

Mihai Stoica a anunțat că Florinel Coman va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase. Managerul general al vicecampioanei României a explicat cum a fost ales „Mbappe de România” pe postul de lider al vestiarului.

Chinuit de accidentări, Coman a avut prestații modeste în sezonul precedent, însă în noua stagiune pare mult mai motivat și vrea să strălucească din nou la formația „roș-albastră”, sub comanda noului antrenor, Nicolae Dică.

MM l-a descris pe atacantul de 24 de ani drept „o voce ascultată în vestiar”. Octavian Popescu și Darius Olaru vor fi variantele de rezervă pentru rolul respectiv, în momentele în care Coman nu va fi disponibil.

Reclamă 4 / 0/3

S-a decis! Noul căpitan este Florinel Coman. Ceilalți sunt Octavian Popescu și Darius Olaru. Nu decide vestiarul, nu are cum.

Coman este căpitan din două motive. A apărut în viața lui profesională o schimbare majoră, e foarte serios, implicat în antrenamente. Și mereu a fost o voce ascultată în vestiar. Chiar are voce, charismă, calități de lider. Chiar dacă din afară nu se vede. Noi știm ce este în interior!

A venit un antrenor nou care a spus «vreau să vorbiți, vreau voci». Olaru este tăcut, Coman are voce. Este foarte important! Am avut căpitani impuși care aveau doar banderola” , a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”