Închide meniul

Gică Craioveanu, convins că Universitatea Craiova o va „demola” pe Hapoel Beer Sheva: „Nu mi s-au părut zmei!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2022, 16:30

Gică Craioveanu, convins că Universitatea Craiova o va „demola pe Hapoel Beer Sheva: „Nu mi s-au părut zmei!”

Viorel Moldovan, discurs critic la adresa Universității Craiova

Jucătorii de la Universitatea Craiova, în timpul unui meci / Hepta

  • Gică Craioveanu, convins că Universitatea Craiova va câștiga play-off-ul cu Hapoel Beer Sheva

Gică Craioveanu crede că Universitatea Craiova poate câștiga manșa retur cu Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare jucător al oltenilor e de părere că echipa lui Mirel Rădoi este mai valoroasă decât gruparea din Israel.

Gică Craioveanu, convins că Universitatea Craiova va câștiga play-off-ul cu Hapoel Beer Sheva

„Noi am fost mai buni ca ei în meciul tur. Chiar puteam să câștigăm la Drobeta Turnu-Severin. Mie nu mi-au dat senzația că ar fi niște zmei, este o echipă organizată care încearcă să speculeze greșelile adversarului. Nu este o echipă care să te sperie cum au fost Leipzig, Milan și AEK Atena.

Reclamă

Va depinde foarte mult cum ne vom adapta atmosferei. Din câte am auzit, este un stadion care pune presiune pe advesar. Noi am fost dezavantajați în tur, pentru că, dacă jucăm acasă, era cu totul altceva”, a spus Gică Craioveanu, înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova, conform fanatik.ro.

În meciul tur, Paul Papp şi-a lăsat echipa în inferioritate după un scandal avut la finalul primei reprize, în drumul spre vestiare. Israelienii au profitat şi au deschis scorul în minutul 70, prin Hatuel.

Reclamă

S-a restabilit egalitatea imediat, când Elhamed a văzut cartonaş roşu şi a făcut penalty. Andrei Ivan a marcat în minutul 74 şi a stabilit rezultatul final, 1-1.

Mirel Rădoi a transmis un avertisment înainte de Hapoel Beer Sheva – Universitatea Craiova

Tehnicianul Universității Craiova consideră că israelienii vor fi ușor favoriți în returul de joi seară, datorită publicului. Mirel Rădoi vede șansele de calificare de 51-49% în favoarea lui Hapoel Beer Sheva:

„Calificarea poate depinde de lucrurile pe care noi le-am pregătit. (N.r. – Hapoel) e o echipă cu experiență, este una dintre puținele echipe pe care le-am văzut să aibă o mobilitate tactică. În toate partidele cu noul antrenor au schimbat de 2-3 ori sistemul de joc și asta cred că i se datorează lui. Este un jucător care a evoluat în Europa și este foarte inteligent.

Reclamă 4 / 0/3

Este o echipă foarte echilibrată și periculoasă când joacă acasă, cu suporterii în spate, diferită ca strategie de joc de meciurile din deplasare. Va trebui să fim foarte inteligenți și să ne alegem momentele din timpul jocului cu grijă, ca atunci când jocul lor va decurge foarte bine, noi să nu facem un pas în spate și să facem doi pași înainte. Să ne încărcăm și noi cu energia suporterilor lor. Cu alte cuvinte, e o echipă foarte bună și foarte periculoasă când joacă acasă.

Singura problemă pe care o putem identifica în acest moment este umiditatea mult mai mare decât la Severin. Dar nu poate avea un impact mare asupra noastră. (N.r. – Despre Hapoel) Mă aștept nu neapărat la anumite surprize, mă aștept la o schimbare de sistem de joc pe început de partidă, cu un joc mult mai agresiv, cu un pressing mult mai avansat, pentru că așa au abordat partidele de acasă.

(N.r. – Cine este favorită?) Dacă mă întrebați pe mine, în acest moment, 51-49% în favoarea echipei gazdă. Din cauza publicului, joacă mult mai bine, sunt agresivi, o echipă periculoasă. Trebuie să ne alegem cât mai bine momentele noastre de joc”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Câți bani poate încasa Universitatea Craiova dacă ajunge în grupele Conference League

FCSB, CFR și Universitatea Craiova vor încasa câte 2,94 milioane de euro dacă se vor califica în grupele Conference League. Cele 3 echipe românești și-au asigurat deja câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

Iar sumele asigurate de forul suprem vor continua să crească odată cu intrarea în grupe.

Premiile oferite de UEFA în Conference League:

  • calificare în grupe: 2,94 milioane de euro
  • victorie în grupe: 500.000 de euro
  • egalul în grupe: 166.000 de euro
  • primul loc în grupă: 650.000 de euro
  • locul 2 în grupă: 300.000 de euro
  • calificare în optimi: 600.000 de euro
  • calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • calificare în finală: 3 milioane de euro
  • campioana: 2 milioane de euro
Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă