Închide meniul

Gică Hagi mizează pe FCSB în returul cu FC Saburtalo din Conference League: „Se va califica!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 23:09

Gică Hagi mizează pe FCSB în returul cu FC Saburtalo din Conference League: „Se va califica!

Gică Hagi continuă "revoluţia" pe piaţa transferurilor

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi mizează pe FCSB în returul cu FC Saburtalo din Conference League. Roş-albaştrii au pierdut în Georgia, scor 0-1, dar „Regele” este ferm convins că echipa lui Toni Petrea va întoarce rezultatul şi se va califica în turul trei preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă erau mari favoriţi, vicecampionii României s-au întrecut în erori şi le-au permis adversarilor să înscrie la singurul şut pe spaţiul porţii din prima repriză.

Gică Hagi mizează pe FCSB în returul cu FC Saburtalo din Conference League

„E doar un meci, se va juca în deplasare. Eu cred că FCSB se va califica. Eu zic că mergem cu toate patru mai departe, se vor mobiliza”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Rezultatele echipelor românești din Conference League

Saburtalo – FCSB 1-0
CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0
Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1
Sepsi – Olimpjia Ljubljana 3-1

Reclamă

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu după rezultatele din Conference League

Dumitru Dragomir crede că Răzvan Burleanu e principalul vinovat pentru dezastrul în care a ajuns fotbalul românesc. Fostul șef al LPF e sigur că pe vremea lui n-ar fi ajuns echipele noastre să se chinuie în Conference League.

CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Champions League de FC Pyunik și Dan Petrescu a ajuns să o laude până și pe Inter Escaldes. FCSB a pierdut cu FC Saburtalo, iar Universitatea Craiova n-a reușit să o bată pe Vllaznia. Sepsi a salvat onoarea Superligii și a învins-o pe Olimpija Ljubljana.

„Le-am văzut, se califică toate. Și FCSB. Dar avem un fotbal foarte scăzut. Dacă era pe timpul meu așa, nu mă lăsau să stau trei zile la Ligă sau la Federație. Vă dați seama. Acum, toată lumea a pus batista pe țambal”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul trecut, singura echipă românească din competițiile europene a fost CFR Cluj, care a participat în Conference League.

În Champions League n-am mai avut echipă din 2013-2014. Coeficientul celor de la FCSB e în prezent de șapte ori mai mic decât în urmă cu 14 ani, când șef la LPF era Dumitru Dragomir.

EXCLUSIV | Gigi Becali îi mai dă o şansă lui Toni Petrea

Gigi Becali s-a decis şi îi mai dă o şansă lui Toni Petrea. Patronul roş-albaştrilor a declarat, în exclusivitate pentru Antena Sport, că nu ia în calcul să schimbe antrenorul înaintea derby-ului Rapid – FCSB.

Nici măcar eşecul umilitor suferit în Georgia, 0-1 cu Saburtalo, nu l-a făcut pe Becali să ia o decizie drastică. Conducătorul vicecampioanei este dispus să îi mai dea o şansă tehnicianului de 47 de ani.

„Nu (n.r. dacă s-a gândit să schimbe antrenorul). Păi ce legătură are antrenorul? Ce să-i facă el, antrenorul, lui Haruţ, de exemplu? Haruţ, când îi vine un adversar, în loc să-l atace el se duce în centrul careului, îl lasă pe Dawa care e fundaş central. Păi Haruţ în loc să-l atace face paşi înapoi vreo 10 metri. Atunci fă paşi înapoi până în poartă. Ce poate să-i facă?

Nu schimb eu antrenorul acum, ţaca-paca. Nu! O să văd ce se întâmplă. Nu e mare lucru să întoarcem rezultatul (n.r cu Saburtalo). E 1-0, aia e echipă să ne bată? Nu e problemă de ei, că o să-i scoatem pe ăştia, dar mai departe ce facem? Dacă jucăm aşa cu o echipă tare ne dă 4-5, ne facem de râs.

Eu nu mai am nicio motivaţie de a continua, dar trebuie să continui ca să îmi scot banii. Nu arunc cu banii, fac tot posibilul să-mi scot banii„, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi mizează pe FCSB în returul cu FC Saburtalo din Conference League
  • Ce a spus „Regele” după eşecul roş-albaştrilor din Georgia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:35 LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 1-2. Ivan a marcat la debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor! Ştefănescu, gol din penalty 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila Vezi toate știrile
Citește și