Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după ce Farul a eliminat-o pe Urartu: „Le-am zis să fie conectaţi! Nu jucăm bine!”

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 22:20

Reclamă
Gică Hagi, prima reacţie după ce Farul a eliminat-o pe Urartu: „Le-am zis să fie conectaţi! Nu jucăm bine!

Gică Hagi și-a făcut praf jucătorii după Petrolul - Farul 3-2

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Antena Sport

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a eliminat-o pe Urartu şi s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League. „Regele” susţine că echipa sa a suferit şi în meciul din Armenia, însă s-a declarat bucuros de victoria obţinută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost condusă cu 2-0 de Urartu, însă constănţenii au revenit formidabil şi au întors soarta calificării. Campioana s-a impus cu 3-2 şi se va duela cu Flora Tallin în turul trei preliminar din Conference League.

Gică Hagi, prima reacţie după ce Farul a eliminat-o pe Urartu

Gică Hagi a declarat că Farul a reuşit să-şi revină după pauză, după ce s-a văzut condusă cu 2-0. „Regele” a mărturisit că le-a transmis jucătorilor săi, înainte de meci, să ofere mai multă atenţie fazei defensive.

De asemenea, Gică Hagi a mai spus că echipa sa a suferit în returul din Armenia, însă în cele din urmă, ceea ce contează este faptul că a obţinut biletele pentru turul trei preliminar din Conference League.

„Am zis înainte că mi-au plăcut 4-5 jucători de aici. În afara suporterilor noștri, care merită felicitați, vreau să le mulțumesc celor de aici. Am fost tratați foarte bine, au o bază sportiva care seamănă cu a noastră.

Reclamă

Ne asemănăm în anumite lucruri. Jucăm un fotbal asemănător. Cred că noi am fost mai puternici mental în repriza secundă.

Singura noastră problemă de când a început campionatul este că nu jucăm bine din punct de vedere defensiv. Le-am zis să fie conectați! Am luat goluri rapide în ambele reprize.

Sper să schimb lucrul ăsta. E bine că am terminat foarte bine, așa cum am făcut și cu FCSB și am ieșit campioni, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a salvat-o pe Farul, în deplasarea din Armenia. Atacantul a reuşit un assist, la golul lui Dragoş Nedelcu, iar ulterior a reuşit o „dublă”, pentru a stabili de altfel scorul final al returului cu Urartu.

Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League

Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League. Echipa lui Gică Hagi a reuşit calificarea în turul al treilea preliminar după ce a trecut de armenii de la Urartu.

Farul o va întâlni în al treilea tur preliminar din Conference League pe cea mai titrată echipă din Estonia. Flora Tallinn are în palmares numai puţin de 14 titluri de campioană.

Prima meci dintre Farul şi Flora Tallinn se va juca pe 10 august, în România. Returul este programat în Estonia, pe 17 august. Conform Transfermarkt, lotul celor de la Flora Tallinn este evaluat la 4.78 milioane de euro.

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul! Două schimbări efectuate în minutul 30

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul, din turul doi preliminar din Conference League. „Regele” a fost foarte nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, şi a efectuat două schimbări în minutul 30.

În minutul 30, Andrei Artean a intrat în locul lui Amine Benchaib, şi Rivaldinho i-a luat locul lui Constantin Grameni.

Nu este pentru prima dată în acest start de sezon când Gică Hagi nu mai aşteaptă pauză pentru a face schimbări. În duelul cu Voluntari, tot în minutul 30, Rivaldinho i-a luat locul lui Nicolae Carnat.

Reclamă

La fel s-a întâmplat şi în duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a Ligii 1. Atunci, „Regele” l-a schimbat pe Doukoure în minutul 20 cu Zorhan Bassong.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și