Închide meniul

Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League. Când se joacă meciurile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 21:01

Reclamă
Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League. Când se joacă meciurile

Farul - Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League

Hepta

Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League. Echipa lui Gică Hagi a reuşit calificarea în turul al treilea preliminar după ce a trecut de armenii de la Urartu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României s-a impus în prima manşă cu Urartu cu 3-2. Returul a fost unul încins, mai ales că armenii au condus cu 2-0 şi era calificaţi. Echipa lui Hagi a revenit prin golurile lui Dragoş Nedelcu şi dubla lui Denis Alibec.

Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League

Farul o va întâlni în al treilea tur preliminar din Conference League pe cea mai titrată echipă din Estonia. Flora Tallinn are în palmares numai puţin de 14 titluri de campioană.

Prima meci dintre Farul şi Flora Tallinn se va juca pe 10 august, în România. Returul este programat în Estonia, pe 17 august. Conform Transfermarkt, lotul celor de la Flora Tallinn este evaluat la 4.78 milioane de euro.

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul! Două schimbări efectuate în minutul 30

Gică Hagi a cedat în returul dintre Urartu şi Farul, din turul doi preliminar din Conference League. „Regele” a fost foarte nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, şi a efectuat două schimbări în minutul 30.

Reclamă

În minutul 30, Andrei Artean a intrat în locul lui Amine Benchaib, şi Rivaldinho i-a luat locul lui Constantin Grameni.

Nu este pentru prima dată în acest start de sezon când Gică Hagi nu mai aşteaptă pauză pentru a face schimbări. În duelul cu Voluntari, tot în minutul 30, Rivaldinho i-a luat locul lui Nicolae Carnat.

La fel s-a întâmplat şi în duelul cu Hermannstadt, din prima etapă a Ligii 1. Atunci, „Regele” l-a schimbat pe Doukoure în minutul 20 cu Zorhan Bassong.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Artean a bifat toate cele şapte meciuri ale constănţenilor, din acest start de sezon. De altfel, mijlocaşul de 29 de ani a fost integralist în ultimul meci, înfrângerea cu Poli Iaşi din Liga 1.

De cealaltă parte, Rivaldinho nu a fost în lot pentru duelul cu Poli Iaşi, din ultima rundă. În acest start de sezon, atacantul brazilian a fost trimis în teren de Gică Hagi în primele şase meciuri ale constănţenilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și