Închide meniul

Gică Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu Flora: „E o campioană!”. Ce a spus despre Budescu şi Alibec

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2023, 16:26

Reclamă
Gică Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu Flora: „E o campioană!. Ce a spus despre Budescu şi Alibec

Gică Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu Flora

Gică Hagi, nervos în timpul unui meci / Profimediaimages

Gică Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu Flora Tallinn, din prima manşă a turului 3 preliminar din UEFA Conference League. Managerul tehnic al Farului le-a cerut să nu îşi desconsidere adversarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a câştigat precedentele două confruntări europene disputate la Ovidiu. Le-a învins pe Sheriff (1-0) şi Urartu (3-2). Farul se va duela cu campioana Estoniei pentru un loc în play-off-ul Conference League.

Gică Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de meciul cu Flora

Hagi anunţă că are probleme în ofensivă. Golgheterul Denis Alibec a acuzat dureri şi nu s-a antrenat în ultimele zile.

Încă o provocare, o experienţă în Europa. În cele două manşe trebuie să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră care să exceleze pentru a avea şanse să trecem. Întâlnim o echipă puternică din toate punctele de vedere, cu jucători foarte disciplinaţi, puternici, înalţi. Cu o disciplină tactică foarte bună, atât ofensiv cât şi defensiv.

La fel vin şi vă spun, e o campioană şi să ai respect total în privinţa asta. Sper ca jucătorii mei să înţeleagă… şi eu, şi jucătorii să înţelegem că trebuie să jucăm foarte bine ca să trecem. Nimic nu e uşor, cel mai greu lucru este să demonstrezi că eşti mai bun ca adversarul. Fiecare meci este o provocare.

Reclamă

Alibec nu s-a antrenat cu noi de după meciul cu Urartu. Sperăm ca mâine-poimâine să fie cu noi. Dar de după meci nu s-a antrenat, a simţit ceva şi am preferat să vedem dacă o să fie apt pentru meciul acesta„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

„Regele” încearcă să îl aducă în cea mai bună formă pe Constantin Budescu. Încă nu ştie când va putea să îl debuteze.

Budescu a venit, e cu noi, procesul lui de adaptare. Vom vedea ce o să decidem. Jucător cu mare experienţă, cu vârstă, e cu noi în cantonament„, a mai spus „Regele”.

Reclamă 4 / 0/3

Flora Tallinn a fost eliminată din preliminariile Champions League de Rakow, echipa la care joacă românii Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan. Polonezii au câştigat ambele partide (1-0, 3-0). Meciul dintre Farul şi Flora va fi joi, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Farul vine după două înfrângeri suferite în campionat. De fiecare dată a primit câte 3 goluri! Campioana României a pierdut acasă cu nou-promovata Poli Iaşi (1-3) şi a fost învinsă de Petrolul (2-3) cu un gol primit de la Irobiso în minutul 90+3.

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League

FCSB a scăpat de adversari puternici ca Fiorentina sau PAOK. Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, echipa lui Elias Charalambous va juca cu învingătoarea dintre Sabah şi Partizan Belgrad.

Campioana Farul va juca în playoff-ul Conference League, dacă va trece de Flora Tallinn, cu învingătoarea dintre Qarabaq sau HJK Helsinki. Sepsi poate da în playoff-ul Conference League cu învingătoarea din Bodo Glimt şi Pyunik. Meciurile din play-off-ul Conference League se joacă pe 24 august și 31 august.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și