Închide meniul

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 15:20 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 16:52

Reclamă
FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League

FCSB - Nordsjaelland, LIVE TEXT

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League. Tragerea la sorţi playoff-ul Conference League a fost live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare din playoff-ul Conference League

FCSB a scăpat de adversari puternici ca Fiorentina sau PAOK. Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, echipa lui Elias Charalambous va juca cu învingătoarea dintre Sabah şi Partizan Belgrad.

Campioana Farul va juca în playoff-ul Conference League, dacă va trece de Flora Tallinn, cu învingătoarea dintre Qarabaq sau HJK Helsinki. Sepsi poate da în playoff-ul Conference League cu învingătoarea din Bodo Glimt şi Pyunik. Meciurile din play-off-ul Conference League se joacă pe 24 august și 31 august.

Tragerea la sorţi playoff-ul Conference League. FCSB, Farul şi Sepsi şi-au aflat posibilele adversare

Update 15:19: FCSB va juca cu în playoff-ul Conference League, dacă se va califica, cu învingătoarea dintre Sabah (Azerbaidjan) şi Partizan Belgrad (Serbia).

Update 15.18: Sepsi va juca cu în playoff-ul Conference League, dacă se va califica, cu învingătoarea dintre Bodo Glimt (Norvegia) şi Pyunik (Armenia).

Reclamă

Update 15:12: Farul ar putea juca cu învingătoarea dintre Qarabaq (Azerbaidjan) sau HJK Helsinki (Finlanda), în cazul în care se va califica în playoff-ul Conference League.

Update 0ra 15:00: A început tragerea la sorţi a playoff-ului din Conference League.

Tragerea la sorţi playoff-ul Conference League LIVE TEXT (15:00). Lista scurtă cu posibilele adversare ale celor de la FCSB, Farul şi Sepsi

Farul va juca în turul trei preliminar din Conference League cu Flora Tallin. În cazul în care va trece de estonieni, trupa lui Gică Hagi va întâlni una dintre formaţiile care va pierde în următoarele „duble”:

Reclamă 4 / 0/3
  • Zalgiris – Hacken
  • Qarabag – HJK Helsinki
  • Zrinjski Mostar – Breidablik
  • Șerif Tiraspol – BATE Borisov
  • Astana – Ludogoreț

De cealaltă parte, FCSB se va duela cu Nordsjaelland, pentru un loc în play-off-ul Conference League. Traseul roş-albaştrilor către grupele competiţiei se va complica, deoarece în play-off ar putea da peste o echipă din top 5 campionate ale Europei. Vicecampioana ar putea da peste una dintre câştigătoarele următoarelor dueluri:

  • Club Brugge (BEL) / KA Akureyri (ISL)
  • Sabah (AZE) / FK Partizan (SRB)
  • HNK Hajduk Split (CRO) / PAOK FC (GRE)
  • AEK Larnaca FC (CYP) / Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
  • ACF Fiorentina (ITA)
  • CA Osasuna (ESP)
  • SK Rapid Wien (AUT) / Debreceni VSC (HUN)
  • Rosenborg BK (NOR) / Heart of Midlothian FC (SCO)
  • NK Celje (SVN) / FC Neman Grodno (BLR)

Sepsi se va duela cu Aktobe pentru un loc în play-off-ul Conference League. Dacă va trece de formaţia din Kazahstan, covăsnenii ar urma să dea piept cu una dintre următoarele formaţii:

  • Eintracht Frankfurt (GER)
  • Fenerbahçe SK (TUR) / NK Maribor (SVN)
  • Omonoia FC (CYP) / FC Midtjylland (DEN)
  • FK Bodø/Glimt (NOR) / FC Pyunik (ARM)
  • Hapoel Beer-Sheva FC (ISR) / PFC Levski Sofia (BUL)
  • FC Twente (NED) / Riga FC (LVA)
  • Legia Warszawa (POL) / FK Austria Wien (AUT)

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB

Nordsjaelland a obţinut o victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Formația daneză a început excelent campionatul intern și a obținut un nou succes, înainte de meciul din trurul 3 preliminar al UEFA Conference League.

FCSB se va duela cu vicecampioana din Danemarca în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida tur a „dublei” este programată pe 10 august, în România, în timp ce returul va avea loc pe data de 17, pe terenul danezilor. Ambele partide vor putea fi urmărite în format live text pe As.ro.

Vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland, s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Brondby, cu scorul de 3-1. Pentru adversara „roș-albaștrilor” au marcat Ingvartsen, Nuamah și Frese, în timp ce singurul gol al adversarilor a fost înscris de Vallys.

După acest succes, cei de la Nordsjaelland au ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile, în noul sezon al campionatului din Danemarca. Astfel, formația pregătită de Johannes Thorup se află pe primul loc în campionatul intern, cu maximum de puncte după 3 etape.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri Vezi toate știrile
Citește și