Închide meniul

Gică Hagi, tranșant după umilințele FCSB-ului în Conference League! Mesajul „Regelui” pentru roș-albaștri: „Sunt pe drumul care trebuie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 noiembrie 2022, 23:53

Gică Hagi, tranșant după umilințele FCSB-ului în Conference League! Mesajul „Regelui pentru roș-albaștri: „Sunt pe drumul care trebuie!

Gică Hagi, analiză dură a fotbalului românesc

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Captură Youtube

Gică Hagi a avut o reacție categorică după umilințele suferite de FCSB în Conference League. „Regele” crede că roș-albaștrii își pot reveni și salva sezonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a încheiat lamentabil grupa de Conference League. Roş-albaştrii au fost învinşi la scor de neprezentarea în ultima rundă, de West Ham, şi au încheiat grupa pe ultimul loc, fără victorie.

Gică Hagi, reacție după umilințele FCSB-ului în Conference League

Hagi e sigur că FCSB va fi mai puternică după ce jucătorii leagă relațiile de joc. Antrenorul Farului consideră că roș-albaștrii sunt în formare și e normal că aibă rezultate sub așteptări.

„Când mergi în cupele europene, trebuie să ai două echipe, să ai un lot foarte bun, jucătorii să fie buni toți. Felicitări CFR-ului, l-am felicitat pe Dan Petrescu. Dacă câștigă și aduce performanță, pe cine să felicităm? El ne mai face reclamă în Europa. FCSB e în formare, au plecat unii jucători, au cumpărat alții, durează până își fac o echipă puternică. Sunt pe drumul care trebuie, au semnat jucători, sunt în formare„, a spus Gică Hagi, conform digisport.ro.

Mihai Stoica a tras concluziile, după ce FCSB a încheiat dezastruos sezonul european

Managerul roş-albaştrilor a făcut praf evoluţia jucătorilor, despre care susţine că au dat dovadă de „imaturitate”, în meciul de pe Arena Naţională, cu West Ham.

Reclamă

„E adevărat. 3-0 sună foarte rau. După cum sună foarte rău şi toate rezultatele pe care le-am obţinut. Am dat dovadă de imaturitate. Am luat un gol, chiar dacă e neregulamentar, dar am căzut. Aşa am făcut şi la Londra. Nu ne-am dus cu 1-1 până la final. Am pierdut. Grupa noastră nu prea a fost grupă de Conference League…

Am zis ceva pe care îl susţin şi o mare prostie. Am zis că îi va demola Silkeborg şi pe Anderlecht. Îmi asum, Fotbalul lor s-a terminat cu noi… cu egal mergeau mai departe. Uneori te mai înşeală o partidă şi ai impresia că vezi în viitor. Dacă nu, mă lăsam şi mă apucam de pariuri şi deveneam milionar. Da, am spus o prostie”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Gigi Becali anunţă revoluţia la FCSB

Finanţatorul roş-albaştrilor se desparte gratis de jucătorii care au dezamăgit în acest sezon, dar vrea să obţină sume importante pe tineri precum Eduard Radaslavescu sau Octavian Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

„A venit West Ham cu copiii. Eu dacă văd că nu pot, mă retrag. Până acum spuneam că sunt tare, dar acum am văzut că nu pot şi mă retrag. Scot tot ce pot şi mă retrag. Renunţ la oricine pot să iau banii în iarnă. Încet încet, în 2-3 ani, văd ce bani pot să iau. Poate creşte Tavi.

Ce antrenamente? 1 oră jumătate antrenamente? Treci acasă că ai făcut antrenamente în parc. Radaslavescu are ceva, se vede din mişcări. Are 18 ani. La muncă, dacă era la Hagi acum zbârnâia. Dar dacă eu nu pot să mă duc acolo. O să îi spun lui Meme.

O să iau un antrenor şi o să îi spun. Ce să îi fac, să mă implic acolo. Să iau un televizor acasă? E filmat acolo. Ce să fac eu, nu am ce să fac. De unde să aducem antrenor, nu ştiu să facă? Se dau inteligenţi că au văzut la Mourinho şi la Klopp. Ei vor să facă tactică”, a spus Becali, la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și