Închide meniul

Gigi Becali, complet impresionat de tânărul Alexandru Pantea: “E cel mai bun!”. Fundașul de 18 ani, lăudat la scenă deschisă după FCSB – Viking 1-2

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 12:30

Gigi Becali, complet impresionat de tânărul Alexandru Pantea: “E cel mai bun!”. Fundașul de 18 ani, lăudat la scenă deschisă după FCSB – Viking 1-2

Alexandru Pantea l-a impresionat pe Gigi Becali

Alexandru Pantea, în timpul unui meci disputat de FCSB / Hepta

Gigi Becali a fost complet impresionat de prestația tânărului Alexandru Pantea din meciul FCSB – Viking 1-2, din manșa tur a play-off-ului Conference League. Patronul vicecampioanei l-a lăudat la scenă deschisă pe fundașul de 18 ani, trimis titular de Nicolae Dică în duelul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pantea a jucat 54 de minute în partida cu norvegienii, fiind înlocuit după pauză cu Valentin Crețu.

Gigi Becali, complet impresionat de tânărul Alexandru Pantea: “E cel mai bun!”

Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Pantea, puștiul aflat la cea de-a doua apariție în cupele europene.

Finanțatorul FCSB-ului a ajuns la concluzia că, dintre toți fundașii dreapta din lotul actual, Pantea este cel mai bun.

Pe postul respectiv, Nicolae Dică se mai poate baza pe jucători cu mai multă experiență decât Pantea: Radu Boboc, Denis Haruț, Ovidiu Popescu, Valentin Crețu și Florin Achim.

Reclamă

“I-a încercat pe toți (n.r. – fundașii dreapta). Cel mai bun dintre toți e Pantea. Trebuie să îl mai compare și cu Boboc. Dar din ce am văzut Pantea e cel mai bun. Trebuie să aibă mai mult curaj, să urce ma mult”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Alexandru Pantea, surpriza lui Nicolae Dică din echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Viking

Nicolae Dică l-a titularizat pe Alexandru Pantea, aflat la cea de-a doua apariție în tricoul FCSB-ului în acest sezon. Tânărul fundaș stânga, în vârstă de 18 ani, a mai fost folosit doar în ultimul meci din campionat, cu Chindia, câștigat de „roș-albaștri” cu 3-2.

Pantea a mai bifat un singur meci în cupele europene. În 2020, tânărul fundaș a jucat 21 de minute contra celor de la Backa Topola în preliminariile Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Gigi Becali a mai avut o declarație despre Pantea, pe care l-a descris drept „diamantul” FCSB-ului:

„Mai e și Pantea, eu de Pantea n-am știut. Le-am zis lui MM și lui Dică ‘noi avem bijuterie, diamant, că Pantea e diamant, și voi îl lăsați pe bancă”, a spus Gigi Becali, recent, pentru Pro Arena.

Echipa de start a FCSB-ului din meciul cu Viking: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oc. Popescu, Cordea – Coman

Gigi Becali, nemulțumit de o schimbare făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2

Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de una dintre schimbările făcută de Nicolae Dică în FCSB – Viking 1-2, în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. În minutul 54 al partidei de pe Arena Națională, antrenorul vicecampioanei României l-a înlocuit pe David Miculescu cu Bogdan Rusu.

Patronul FCSB consideră că Miculescu trebuia lăsat pe teren pentru a produce mai mult pericol în fața porții norvegienilor.

După meci, Nicolae Dică i-a explicat lui Gigi Becali că a luat decizia respectivă pentru că, în viziunea lui, Bogdan Rusu este mai bun la jocul de cap decât David Miculescu:

“S-a și greșit schimbarea, părerea mea. Dacă Miculescu juca, era altceva pe centrări. Nu îl acuz pe Dică, dar a greșit. El mi-a spus că miza că sare la cap.

Reclamă

Dar eu cred că e mai bun la cap Miculescu decât Rusu. Mi-a zis și în contextul meciurilor, ca să îi alterneze. Și cu Botoșaniul, jucăm din 3 în 3 zile”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Partida retur dintre Viking și FCSB se va disputa pe 25 august, de la ora 20:00.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și