Închide meniul

Gigi Becali, criticat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Bulversează echipa cu schimbările astea”

Dan Roșu Publicat: 4 august 2023, 8:37

Reclamă
Gigi Becali, criticat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2: „Bulversează echipa cu schimbările astea

Gigi Becali, criticat după FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a fost criticat de Nana Falemi după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2, meci în urma căruia roş-albaştrii au obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Acolo, vicecampioana va da piept cu Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, returul cu bulgarii, de pe un „Arc de Triumf” gol, le-a adus fanilor roş-albaştrilor mult mai multe emoţii decât aceştia s-ar fi aşteptat. Cel puţin în repriza secundă, când oaspeţii au marcat de două ori şi au condus cu 2-1.

Gigi Becali, criticat după FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

La pauză, Gigi Becali i-a scos pe Florinel Coman şi Denis Haruţ, iar, la 1-1, şi Andrea Compagno a fost scos de pe teren (58). Falemi consideră că aceste schimbări au dus la emoţiile calificării, unele risipite de Damjan Djokovic şi Octavian Popescu, după minutul 80.

„Suntem în grafică, avem puncte pozitive. În ultimele meciuri Gigi a greşit mereu schimbările, nu simte momentul, nu simte schimbările, nu au produs efect pozitiv. Schimbările lui au efect negativ.

Ăsta e adevărul. El cu schimbările astea bulversează echipa, nu schimbi fundaşul central, doar dacă greşeşte”, a spus Falemi, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Reacţia lui Gigi Becali, după chinul din FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

Patronul de la FCSB a spus că nu a avut nicio emoţie, chiar dacă bulgarii au condus cu 2-1 şi puteau trimite meciul în prelungiri.

Gigi Becali a spus că nu a avut emoţii şi că era sigur că echipa sa câştiga în prelungiri. Până la urmă, echipa lu Elias Charalambous s-a impus cu 3-2 şi s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League.

„S-a întâmplat… Au dat două goluri din întâmplare. Nu am avut nicio emoție! Ce? Se prelungea meciul și băteam în prelungiri!”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia bulgară CSKA 1948 Sofia, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat în turul al treilea, unde va înfrunta pe danezii de la Nordsjælland.

Pe Stadionul Arcul de Triumf, într-un meci fără spectatori, FCSB a avut un gol anulat în minutul 8, la Şut, pentru o poziţie de ofsaid. Bucureştenii au trecut pe lângă gol în minutul 11, când Naumov a respins în bară la lovitura de cap a lui Compagno, dar au deschis scorul în minutul 27.

Compagno a pasat excelent cu călcâiul pentru Florinel Coman, acesa a centrat în careu şi Djokovic a marcat primul său gol pentru FCSB. În minutul 49 oaspeţii au egalat prin Pedrinho.

Daskalov a înscris şi el în minutul 68 şi oaspeţii au preluat conducerea egalând scorul general. FCSB a mai avut un gol anulat în minutul 75, la Alexandru Băluţă, pentru ofsaid. Însă, în minutul 82, Djokovic a reuşit dubla înscriind superb, după o pasă a lui Alexandru Băluţă. Scorul final, 3-2, a fost stabilit de Octavian Popescu, în minutul 90+1 şi FCSB va juca împotriva echipei daneze Nordsjaelland.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și