Închide meniul

Gigi Becali, lăsat cu „gura căscată” de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0: „A fost demențial! E cel mai bun din România!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 septembrie 2022, 16:37

Gigi Becali, lăsat cu „gura căscată de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0: „A fost demențial! E cel mai bun din România!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe / Hepta

Gigi Becali a fost lăsat cu „gura căscată” de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0. Patronul vicecampioanei l-a lăudat la scenă deschisă pe mijlocașul francez care a avut o prestație solidă în meciul de pe Arena Națională, din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali are mare încredere în calitățile lui Edjouma, pe care l-a caracterizat drept „cel mai bun mijlocaș din România”.

Gigi Becali, lăsat cu „gura căscată” de Malcom Edjouma după FCSB – Anderlecht 0-0

Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit că acum îi pare rău că nu i-a fixat lui Edjouma o clauză mai mare în momentul în care l-a transferat la FCSB. 5 milioane de euro poate să încaseze maximum de pe urma mijlocașului de 25 de ani.

„Edjouma a fost demențial. Numai pe 5 milioane pot să îl vând. Acum îmi pare rău. Mi-a spus impresarul: ‘Pune 10 milioane’. Sincer să fiu, dacă aș fi vrut, i-aș fi pus clauză mai mare. Dar mă mulțumesc cu 5 milioane. E cel mai bun din România”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Edjouma a fost integralist în meciul cu Anderlecht, încheiat la egalitate de FCSB. Formația lui Nicolae Dică se află pe locul 3 în grupa B, cu un singur punct, după primele două runde.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Boban Nikolov la FCSB. Finanțatorul clubului din Berceni a dezvăluit că a bătut palma cu mijlocaşul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Becali a confirmat că jucătorul din Macedonia de Nord va avea un contract valabil pe un an, care va fi prelungit în cazul în care va da randament.

L-am luat pe Nikolov, dar el se califică la locul de muncă. Adică un an, plus doi ani. Vrei la FCSB, e regulamentar, îţi fac pe un an şi dacă mai vreau, apoi încă patru ani. La FCSB doar dacă ştii să şlefuieşti şaiba.

Reclamă 4 / 0/3

Să vedem cum merge echipa şi cu Nikolov. La ora asta caut un mijlocaş care să dirijeze orchestra. Edjouma şi Olaru se încadrează. Vreau unul mai mobil, mai plimbăreţ, gen Bauza.

Eu de exemplu l-am întrebat pe Tănase. Mi-a zis că e gen Oaidă, dar puţin mai bun. A spus că e recuperator, dar nu o pierde. Adică el recuperează, dar pasează. Asta vreau, să nu pierzi mingea„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Boban era liber de contract după ce s-a despărţit de Sheriff Tiraspol. Anul trecut, Nikolov a jucat în Champions League şi a scris istorie în tricoul moldovenilor. Mijlocaşul din Macedonia de Nord a jucat şi în victoria istorică reuşită de Sheriff Tiraspol cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu, scor 3-2.

Cotat la 700.000 de euro, Nikolov se va lupta pentru un loc de titular cu Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

 

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și