Închide meniul

Gigi Becali s-a dezlănţuit înaintea meciului cu Dunajska Streda: „Îi spulberăm! Nicio emoţie nu mai am!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 10:36

Gigi Becali s-a dezlănţuit înaintea meciului cu Dunajska Streda: „Îi spulberăm! Nicio emoţie nu mai am!

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

  • Gigi Becali s-a dezlănţuit înaintea meciului cu Dunajska Streda
  • FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar din Conference League

Gigi Becali s-a dezlănţuit înaintea meciului cu Dunajska Streda în momentul în care a auzit că adversara FCSB din turul al treilea din Conference League este finanţată de guvernul condus de Viktor Orban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca în turul al treilea preliminar cu Dunajska Streda, formaţie ce este susţinută financiar de Viktor Orban, pe modelul Sepsi din România. Gigi Becali a avut o reacţie vehementă în momentul în care a aflat acest lucru.

Gigi Becali s-a dezlănţuit înaintea meciului cu Dunajska Streda

„Gata, atunci! Nicio emoție nu mai am. Dacă e sprijinită de guvernul maghiar îi voi spulbera. Tot ce ține de Viktor Vladimirovici Orban spulberăm. Corect, e un argument să jucăm și mai bine, mai ales după ultimele declarații date”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Gigi Becali, reacţie vehementă după investiţiile lui Viktor Orban de la Sepsi OSK

Gigi Becali a avut o reacţie vehementă, după investiţiile de la Sepsi, ale Guvernului maghiar, reprezentat de Viktor Orban.

„Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Reclamă

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea «De ce investește bani?». Sau că e amenințare.

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă susţinută marţi.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League. Cine sunt slovacii cu care se luptă jucătorii lui Dică pentru un loc în play-off

FCSB – Dunajska Streda este meciul din turul 3 preliminar al Conference League. Misiunea elevilor lui Nicolae Dică se anunţă a fi una mult mai dificilă decât cea pe care au avut-o cu Saburtalo Tbilisi.

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro.

Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Nici Dunajska nu a evoluat vreodată în grupele unei competiții europene. Cel mai aproape a fost în 2020/2021, când a ajuns până în turul 3 preliminar al Europa League, dar a fost eliminată de LASK Linz după 0-7.

Dunajska nu a câștigat niciun trofeu în toată istoria ei. Echipa e considerită reprezentanta minorității maghiare, fiind plastă într-un oraj locuit în proporție de aproape 80% de etnici maghiari.

Partidele din turul 3 preliminar al Conference League se vor disputa pe 4 și 11 august.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 14 apr., 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!